Skip to main content

Programele lui Oprah Winfrey ajung în România, pe TLC

 

oprah - oprahcom

Publicitate

O serie de emisiuni marca Oprah Winfrey Network (OWN), postul de televiziune deținut de vedeta americană împreună cu Discovery Communications, va ajunge și în România în această toamnă.

Principalele producții ale OWN și prezentate de Oprah vor fi lansate în Europa de Est și în Rusia în grila de programe a TLC, în următoarea perioadă. Acestea au ajuns deja în Polonia, urmând să apară în grilele de programe ale TLC și în Ucraina și în Rusia, de la 1 septembrie. Rândul Bulgariei și al României va veni pe 28 octombrie.

Ce emisiuni vor fi difuzate pe TLC

  • Oprah's Next Chapter, emisiune ce va include și interviuri cu celebrități, printre care Beyoncé, Rihanna, LL Cool J și familia lui Whitney Houston.
  • Oprah's master class: Oprah prezintă poveștile de succes, eșecurile și lecțiile de viață ale celebrităților, precum: Jay-Z, Simon Cowell, Diane Sawyer, Lorne Michaels, Dr. Condoleezza Rice, Sidney Poitier, Dr. Maya Angelou. 
  • Oprah’s Lifeclass: Despre lecțiile și principiile care au ghidat-o în viață pe Oprah.
  • Super soul sunday: o serie de emisiuni în care Oprah vorbește despre fericire, spiritualitate și împlinire, cu gânditori, vizionari sau scriitori.

OWN: Oprah Winfrey Network este un joint venture între Discovery Communications și Oprah. Rețeaua de televiziune a fost lansată la 1 ianuarie 2011 și este disponibilă în 85 de milioane de locuințe.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu