Skip to main content

12 Septembrie. SRR şi TVR se vor putea constitui în persoane juridice, în ţară sau străinătate

 

tvr

Publicitate

PE PERSOANĂ JURIDICĂ. Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) şi Societatea Română de Televiziune (SRTV) se vor putea constitui în persoane juridice, în ţară sau străinătate, pentru a putea difuza programe pe teritoriul statelor a căror legislaţie impune acest lucru, anunţă Guvernul, citat de Mediafax.

Măsura este promovată printr-un proiect de lege care a fost aprobat, miercuri, şi este luată în contextul înţelegerii amiabile dintre Republica Moldova şi România privind revenirea SRTV pe piaţa media a acestui stat.


SRR şi TVR se vor putea constitui în persoane juridice, în ţară sau străinătate


CUM AU INTRAT ÎN PUBLICITATE. Cum se învaţă meseria de publicitar? La şcoală sau pe „ogorul” publicităţii? Îţi trebuie diplome şi certificate de calificare sau pur şi simplu dorinţa de a învăţa? Trebuie să fii tobă de carte sau să fi căzut în „butoiul cu talent”? Să transpiri muncind sau să furi meseria de la cei mai bătrâni?

Raluca Marin, Client Service Director Ogilvy&Mather Advertising, pentru Forbes România. „Am început să învăţ publicitate încă înainte de a mă angaja. Mă pasiona domeniul şi citeam cam tot ce avea legătură cu acest subiect. Eram şi eu prinsă de mirajul publicităţii.

Odată cu primul job în agenţie, am început cu adevărat procesul de învăţare. Am avut noroc de o agenţie unde lucrurile se făceau ca la carte şi din start învăţai procesul corect, fără să arzi etape. Am mai avut norocul să încep cu clienţi internaţionali care, la fel, aveau reguli şi tool-uri foarte bine puse la punct. Nu în ultimul rând, am avut norocul să întâlnesc oameni pasionaţi, care m-au îndrumat corect”.
Raluca Marin: „Am avut norocul să întâlnesc oameni pasionaţi, care m-au îndrumat corect”


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus