Skip to main content

Antena 1 pune Mireasă pentru fiul meu la concurență cu Suleyman

 

mirela-boureanu--682x1024

Publicitate

Mireasă pentru fiul meu și în prime time. Antena 1 mută în serile de marți, de la 20.30, unul dintre episoadele reality-show-ului Mireasă pentru fiul meu, potrivit unui anunț al postului de televiziune.

Schimbarea va fi făcută din această seară. Show-ul va concura cu serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, și cu MasterChef Proba celebrității, ce urmează să fie lansat de Pro TV.

Mireasă pentru fiul meu este difuzat și în timpul zilei, la ora 12.00 și la ora 14.00.

Citește și: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "mireasa pentru fiul meu" sau voma pentru telespectatori rezista la Antena doar pentru ca turcii care o produc sustin o parte din cheltuieli. asa ca si la o audiente mica in prime time este rentabila. neavand un cost de productie mare.
  • doar daca esti retardat! poti urmari mireasa pentru fiul meu. Pariez, mireasa pentru fiul meu nu va prinde primele doua locuri.
  • Sunt convins de faptul ca emisiunea de la Antena 1 pe care o realizeaza Mirela Boureanu se va clasa pe primul loc in preferintele telespectatorilor.
  • "fara scenarii" ??? nu cred ca ai urmarit-o. 90% e scenariu, 10% crize reale de nervi ale concurentilor inchisi ca la puscarie timp de un an intreg.
  • Martea viitoare, de la ora 21.45, este meci de CLeague pe TVR 1, Steaua - Chelsea, daca se vor plati datoriile. Pina la acea ora, Kanal D va fi peste Antena 1 iar de la ora 21.45 Antena 1 va pica pe locul 3, sau pe 4 daca incepe Master chef pe Pro tv...daca doresti punem pariu, ptr ca Sultanul a fost batut doar de un meci de fotbal, Romania - Turcia, in ultima vreme...
  • Postul otoman nu va putea face fata acestei concurente, foarte multa lume se uita la mireasa pt fiul meu pentru ca este o emisiune reala, fara scenarii,ceea ce atrage.

Trimite un comentariu