Skip to main content

Autobuzul lui Vârciu, mutat duminică seara. Jumătatea mea ştie, din nou în grila Kanal D după două săptămâni de pauză

 

varciu

Publicitate

Kanal D face câteva schimbări în program. Două emisiuni care au performat sub aşteptări au fost puse în alte zile. Autobuzul lui Vârciu, emisiunea de miercuri de pe Kanal D, a fost mutată din ziua în care a fost difuzată de doar câteva ori. După patru ediţii, Vârciu şi fetele lui au fost puşi într-o altă zi: duminica, de la ora 22.00.

Ce vine în locul lui Vârciu?

Miercuri seara, în locul lui Vârciu, postul turcilor de la Dogan va pune, de la ora 20.00, Jumătatea mea ştie. Iniţial, emisiunea prezentată de Cove era în grilă sâmbătă seara.

După o singură difuzare a emisiunii în acest sezon, sâmbăta a intrat serialul Iffet, Jumătatea mea ştie a dispărut din grilă. Două săptămâni, programul nu a fost pe post.

Ce audienţe făceau Autobuzul lui Vârciu şi Jumătatea mea ştie?

  • Autobuzul lui Vârciu a avut trei difuzări în ziua de miercuri. Audienţa: 581.000 de telespectatori pe minut (3,1 rating), dintre care 208.000 din oraşe (2 rating). După prima ediţie duminică seara (pe 22 septembrie), ratingul a fost simţitor mai bun: 725.000 de români pe minut (3,8 rating), dintre care 250.000 din mediul urban (2,4 rtg).
  • Jumătatea mea ştie a avut o singură emisiune în acest sezon, în prima sâmbătă din septembrie. După rezultatele obţinute, a ieşit din grilă: 568.000 de români pe minut (3 rating), dintre care 182.000 din oraşe (1,7 rtg).
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Da, Mile, si nici Antena 1 nu mai este pe locul 2, pentru ca in multe zile ii ia fata Kanal D, care nu mai face audienta, dupa cum bati cimpii...
  • mile mile
    kanal nu mai face audienta

Trimite un comentariu

sus