Skip to main content

Gina Pistol intră în echipa Serviciului Român de Comedie

 

serviciul roman de comedie - gina pistol

Publicitate

Gina Pistol va face echipa cu Jojo în noul sezon Serviciul Român de Comedie, care debutează miercuri, 2 octombrie, de la ora 20.30. Cele două le vor interpreta pe Greta (Gina) şi Areta (Jojo).

”Am decis să facem cu amândouă un cuplu de fete moderne, fără prejudecăţi şi foarte cool. Astfel, cele două se transformă la SRC în Greta & Areta SHOW. Ele vor sta de vorbă cu oameni importanţi ai ţării pe subiecte care sunt în atenţia lor permanentă, Vuitopane, Dolce Gabane, Prade şi Cocoşanele… În prima ediţie invitatul lor va fi Victor Ponta”, mărturiseşte Toni Grecu despre noul cuplu de blonde de la SRC.

Gina Pistol: ”Eu sunt un om jovial, îmi place să râd şi să-i fac pe cei din jurul meu să râdă. Deci... Gina şi umorul merg mână-n mână”, glumeşte ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D-soara Iulia Bunea pentru ca un fapt, caz, eveniment, intimplare etc sa devina o stire trebuie sa raspunda la niste intrebari: ce, unde, cind, de ce ...
    O singura intrebare pt d-voastra: unde se va difuza Serviciului Român de Comedie?
    Sa stiu ca sa scot respectivul post tv din lista (asta daca nu am facut-o deja si sigur am facut-o deoarece nu stiu absolut nimc despre respectiva emisiune)
  • daca nu la mijlocul lui octombrie sigur la inceputul lui noiembrie

Trimite un comentariu

sus