Skip to main content

Horia Ivanovici pleacă de la DigiSport cu tot cu Fanatik Show

 
horia ivanovici
horia ivanovici

horia ivanovici

Publicitate

Realizatorul emisiunii Fanatik Show, Horia Ivanovici, se desparte de Digi Sport, după patru ani, potrivit unui anunţ făcut chiar de către jurnalist. Astăzi a fost ultima ediţie a Fanatik Show pe care Ivanovici a prezentat-o la Digi Sport.

„Este ultima emisiune la Digi Sport. După patru ani de emisiune, mă despart de echipa de aici. Am hotărât că este mai bine aşa. Avem nişte viziuni oarecum diferite”, a spus Ivanovici în ediţia de astăzi a emisiunii.

Jurnalistul părăseşte Digi Sport cu tot cu emisiunea sa, Fanatik Show. „Ne vom vedea cu Fanatik în altă parte”, a ţinut el să precizeze.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

 • Se pare ca a ajuns la EtnoTV. Aseara am vazut si eu si am ramas uimit pt ca nu am stiut nimic de aceasta despartire. S-a sucit lumea cu susul in jos, pe un post de muzica populara sa fie o emisiune de sport.
 • PROGRAMELE DE SPORT NU AU NEVOIE DE OAMENI CA HORIA CI DE PUPINCURISTII LUI MITICA PUSCARIE LA TV TRE SA SPUI CE TI SE DICTEAZA CA PE VREMEA IMPUSCATULUI ORICUM IN ROMANICA SE APLICA ZICALA "TARA TE VREA PROST"
 • Spagar sau nu, Ivanovici avea ceva special in felul de a critica. Decat sa ma uit la restul plictisitilor de moderatori, mai bine Fanatik. Imi pare rau
 • probabil singurul jurnalist din lumea asta fara dictie.Cand incepe o fraza o incepea cu"aaaaaaaa steaua aaaaaaaaaaaa a fost aaaaaaaaaa la un pa s de aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa calificare aaaaaaaaaaa:)))))Se vede ca e angajat pe pile,nu are nici un pic de cultura BRAVO DIGI.Sa vedem unde se duce Mitran ca si ala e un gunoi care spunea ce vroia Ivanovici iar daca grasul se razgandea se razgandea si Mitran:))))
 • Demult asteptam sa plece.Nu stiu de ce ma enerva emisiunea lui mai ales cu sloganul de inceput ,,vizionati probabil cel mai bun talk-show de televiziune din Romania" Eu sunt sigur ca el credea ca si din lume .
 • Nu am motive f. serioase pt. Niculescu dar sunr cu tine pana la capat in cea ce-i priveste pe LIMBRICII , STOICA si SOCOL !!!!
 • nu va mai agitati degeaba...limbinovici a plecat pentru ca nu sa inteles la cascaval cu digi...daca scapam si de jegul mm...poate o sa aiba si ei ceva audienta.
 • Slava Domnului ca o tunde. Duca-se invartindu-se !!! Ar putea sa faca un tandem minunat labe1 cu Banciu si ar mai putea lua cu el 3/4 dintre ''probabil cei mai buni...``
 • Nu a observat nimeni ca la TV, intre cuvintele "INDIVIDULUI RESPECTIV" erau "aaaaaa" "aaaaaaaaaaaaaaaa" "aaaa" etc etc ?
 • stateati toti cu gura cascata la esclusivilitatile lui si acuma il barfiti toti nerecunoscatorilor
 • Dupa cum am spus mai sus, mistretul si-a inceput cariera la Ploiesti. Se pare ca acolo o va si continua, intrand sub umbrela lui Ghita (Prahova TV). Sursa: http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/09/andrei-nourescu-se-transfera-de-la.html

Trimite un comentariu

sus