Skip to main content

Meciul Steaua - Chelsea va fi transmis de trei televiziuni. Unde se vede partida

 

steauaPrimul meci al Stelei acasă din grupele UEFA Champions League 2013-2014, care se va juca pe Arena Naţională, va fi transmis live de trei posturi. TVR 1, Digi Sport şi Dolce Sport vor da confruntarea. Partida va fi difuzată de la ora 21.45.

Publicitate

Transmisiunea în direct de pe TVR1 va fi comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. La Dolce Sport comentatori vor fi Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu.

Cum s-a pregătit TVR pentru meciul din 1 octombrie

  • 16 camere vor asigura trasmisia full-HD. Vor fi posibile astfel nu mai puţin de 12 reluări de faze, 2 dintre ele folosind tehnologia superslowmotion.
  • Departamentul Emisiuni şi Şiri Sportive angrenează la acest eveniment 50 de oameni. Vor fi 4 amplasamente principale la Arena Naţională: studioul central (Tudor Furdui alături de tridentul Gică Hagi - Ştefan Iovan - Gabi Boştină), studioul de pe teren (Marian Olaianos), studioul dedicat reacţiilor combatanţilor (interviurile de pe teren, realizate de Vlad Arhire) şi cel din zona V.I.P. (Dochiţa Moşoianu discută cu personalităţile care vor fi prezente la meci).
  • În plus, 5 reporteri vor acoperi evenimentele conexe (sosirea echipelor, sosirea suporterilor, zona mixtă, conferinţe de presă).

Meciul cu Chelsea este, pentru stelişti, primul meci disputat pe teren propriu în faza grupelor UCL, după cinci ani.

Următoarele partide ale Stelei pe teren propriu în UEFA Champions League, transmise în direct de TVR, vor fi cele din 22 octombrie, împotriva jucătorilor de la FC Basel, respectiv în 26 noiembrie, Steaua - Schalke 04.

Toate partidele jucate pe teren propriu de Steaua în UEFA Champions League vor fi în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, debutul fiind pe 1 octombrie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Andrei Cristian Andrei
    Trebuie sa joace mai bine! Sa stiti ca e echipa mea favorita!
  • ilauanu georghita ilauanu georghita
    Au fost si vor ramine cei dintii
  • nixy nixy
    decat sa vad din nou meciuri la antene in format telecolor 4:3... inteleg ca felix a fost securist dar cred ca are totusi bani sa cumpere echipamente de mileniul 3
  • iulian ciocanel iulian ciocanel
    Este super ok că meciul este şi pe postul naţional tvr aşa o să-l vizioneze toată ţara bineînţeles suporterii adevăraţi!!!!!!
  • geo geo
    TVR va fi lider in acea seara si va bate dupa ora 21.45 Kanal Dul, Pro TVul si Antena 1...ramine de vazut daca in aceasta ordine...adica daca Kanal D va intrece concurenta marti pina in ora 21.45.
  • Alex is Alex is
    Cititi cu atentie ce scrie sub titlu: 27 septembrie, articol principal, featured, industria mass-media, RTV. Cand am vazut chestia asta am avut un soc, am crezut ca RTV va transmite meciul... In articol nu apare nicaieri RTV, dar totusi voi il bagati in titlu. Pentru PaginaDeMedia: care e faza cu RTV? Ceva reclama mascata? Sau e o greseala, nu? O sa faceti cum ati facut cand ati pus titlul cu CSM Iasi in loc de CSMS. V-am atentionat de greseala, ati corectat-o fara sa imi raspundeti, iar cine a citit atunci articolul si apoi comentariul meu a crezut probabil ca sunt eu idiot si nu stiu sa citesc. Punem pariu ca maine apare acolo TVR in loc de RTV? Si tot fara explicatii. Elegant.
  • fenomen fenomen
    e bine ca a dat 200 de mii de euro ca sa transmita meciurile echipei primariei din craiova. si le da pe tvr3
  • George George
    ORganizarea pare ok, doar ca toti comentatorii si reporterii TVR sunt insi uzati, incapabili de ceva la inaltimea evenimentului.
  • adi adi
    Ce bine ca putem alege intre Dolce si TVR!Nici nu mai stiu pe ce canal este TVR!A ajuns o rusine!
  • iulian28 iulian28
    TVR raman f buni la genul asta de transmisii...Apreciez efortul
  • cata cata
    si-au facut bine temele cei de la tvr .

Trimite un comentariu

sus