Skip to main content

Mireasă pentru sultanul meu. Suleyman a lăsat în urmă show-ul de pe Antena 1.

 

Suleyman Magnificul - Hurrem

Publicitate

La prima confruntare directă Suleyman (Kanal D) – Mireasă pentru fiul meu (Antena 1), sultanul a învins la scor. Audienţa Kanal D a fost dublă în comparaţie cu show-ul de pe Antena 1, pus în premieră la bătaie cu serialul turcesc.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele posturlor TV pe intervalul în care Mireasă pentru fiul meu (Antena 1) s-a intersectat cu Suleyman Magnificul (Kanal D):

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Suleyman a fost urmărit, în fiecare minut, de peste 1,8 milioane de români. Pe intervalul în care Mireasă pentru fiul meu s-a intersectat cu sultanul, Antena 1 a fost pe locul al treilea (după Pro TV), cu o medie puţin peste un milion de telespectatori.

URBAN. Diferenţa mare şi la oraşe: peste 1,1 milioane de telespectatori l-au urmărit pe Suleyman, în timp ce la Mireasă se uitau mai puţin de jumătate: 520.000 de orăşeni. Antena 1 a fost tot pe locul al treilea după Kanal D şi Pro TV.

COMERCIAL. La publicul comercial, şi sultanul, dar şi mireasa, au fost depăşiţi de Pro TV. Astfel, pe Pro TV erau 562.000 de telespectatori pe minut, între 18 şi 49 de ani (10,1 rating). Kanal D era urmărit de 479.000 de persoane din acest target (8,6), iar Antena 1 de 237.000 (4,2).

Audienţa posturilor TV marţi, 24 septembrie, pe intervalul de intersecţie Suleyman Magnificul – Mireasă pentru fiul meu (20.30-22.15), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane pe minut Rtg% Share%
Kanal D 1.823.000 9.6 17.9
Pro TV 1.662.000 8.7 16.3
Antena 1 1.049.000 5.5 10.3
Acasa 591.000 3.1 5.8
Prima TV 436.000 2.3 4.3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV marţi, 24 septembrie, pe intervalul de intersecţie Suleyman Magnificul – Mireasă pentru fiul meu (20.30-22.15), în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane pe minut Rtg% Share%
Kanal D 1.169.000 11.1 21.5
Pro TV 849.000 8.1 15.6
Antena 1 520.000 5.0 9.6
Acasa 245.000 2.3 4.5
Antena 3 228.000 2.2 4.2

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Traian B. Traian B.
    Varane, de unde sa stii tu ca esti furat ca-n codru, tu carele stiai pe toate... Iti vand un pont ca-mi esti simpatic, tu cu balele tale de varan cu tot... Ia verifica-l la buzunare pe cofetarul onan (ca la prohab il verifica....) si vezi ce ceas si-a mai luat...Hai pa, flantulent batran!
  • Mihai Mihai
    Nu, obiectivul era sa ocupe locul 3, din ce-am vazut martea trecuta a fost pe 4, asa ca e o schimbare benefica pt ei...
  • Hora Hora
    parerea ta e proasta, ma scuzi ! Cand faci, intr-o seara de marti, peste un milion de telespecatori, poti bifa acest fapt la realizari.
    S-ar putea ca Antena 1 sa fi incasat mai multi bani decat Kanal D pe acelasi tronson orar avand in vedere ca spatiul de pe Antena se vinde la tarife mai mari decat cel de pe Kanal D.
  • anca anca
    Dumnezeule, atita patima in comentariile voastre! Chiar va comportati ca niste "slugi" (anteniste sau proteviste)! Ati vrea sa ne intoarcem la o singura televiziune? Nu uitati ca tocmai concurenta este aceea din care noi telespectatorii avem de cistigat. Cit priveste show-ul de pe a1 chiar cred ca a scos o audienta buna (pentru ceea ce este).
  • Hora Hora
    Daca ai avea cat de cat habar de cum se castiga banii din mass media nu ai scrii asemenea ineptii. Peste un milion de telespectatori e o cifra excelenta.
    Ia in calcul faptul ca unele televiziuni din Top 10 din Romania nu strang toata saptamana, pe acel interval orar, atatia telespectatori.
  • Hora Hora
    Prietene, peste 1 milion de telespectatori e super ok pentru o seara de marti.
    Inainte sa va aruncati cu venin, eu zic sa va uitati bine pe cifre. Sunt peste 1 milion de telespectatori !
  • parerea mea parerea mea
    Mihai,
    Sa intelegem ca obiectivul A1 este sa depaseasca Prima si National TV?!:)))
  • stelyos stelyos
    va rugam sa oferiti rezultate adudente de la TEO SHOW
  • Observator Media@ Observator Media@
    Cu siguranta v-ati dat seama ca Mireasa pentru fiul meu nu a fost promovata cum se cuvine.Miscarea nu a fost facuta profesionist si uite cum toti cei care stiau de Sultanul Kanal D nici macar nu s-au sinchisit sa caute altceva. Invatati sa va promovati chiar si schimbarile nu doar noutatile din grila!
  • Mihai Mihai
    Hai ca va ofticati degeaba A1 chiar a stat bine, cu locul 3, asta au si vrut, era logic ca nu aveau cum sa fie pe locul 1 sau 2, important e ca au lasat in urma Acasa, PrimaTv, National Tv, Antena 3...
  • Expertul, Expertul,
    Acum un an! pe 25 septembrie 2012, vocea romaniei obtinea 12,7 rating, in timp ce antena1 s-a clasat a treia cu 5,3 rating, difuzand un film.
  • Expertul, Expertul,
    @andy, Audientele pe urban nu sunt relevante! antena1 vinde pub pe targetul comercial. Filmele obtin audiente mai mari pe targetul comercial.
  • geo geo
    Era logic ca se va intimpla asta...locul 3 era rezervat celor de la Antena 1, numai ca ce am prevazut eu si Expertul a fost luat ieri in deridere de postacii antenisti...desi era logic ca reality-showul nu va bate Sultanul.
  • Expertul, Expertul,
    slugi anteniste!aveti cuvantul. Oare dupa cate editii vor scoate mireasa de pe post? PS protv a spulberat totul pe targetul commercial.
  • Iñaki Iñaki
    Cei de la a1 au afisat audientele in favoarea lor...Ca de obicei, trustul intact continua sa minta

Trimite un comentariu

sus