Skip to main content

OFERTĂ. Angajații Radio Guerrilla vor să preia licențele prin firma lui Dobrovolschi

 

Oferta angajaților Radio Guerrilla a fost făcută prin firma deținută de MIhai Dobrovolschi, realizatorul matinalului. Sursa foto: Unica.ro

Publicitate

UPDATE. Mihai Dobrovolschi a declarat pentru Paginademedia.ro ca este vora de o scrisoare de intentie pentru preluarea licentelor, nu pentru cumpararea lor. "Suma de negociat vizeaza echipamentele si datoriile catre terti", a precizat Dobrovolschi. "Am facut aceasta scrisoare de intentie in speranta ca, in sfarsit, Radio Guerrilla este lasata in pace, sa fie realizata de catre realizatorii de radio", a mai adaugat el.

Licențele Radio Guerrilla ar putea fi preluate de angajații postului. Oferta angajaților, de 350.000 de euro, a fost făcută prin firma Dobrolific, deținută de Mihai Dobrovolschi, realizatorul matinalului, potrivit unui anunț publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență.

Contactat de Paginademedia.ro, Liviu Mihaiu, directorul postului, a declarat că redacția a pregătit o ofertă, la cererea administratorului Realitatea Media.

Liviu Mihaiu, pentru Paginademedia.ro:

“Avocatul administratorului special ne-a cerut, nouă, colectivului redacțional, o ofertă de preluare a licențelor..ceea ce am și făcut.

CNA spune că legea audiovizualului nu permite ca aceste licente să fie scoase la licitație.

Radio Guerrilla, după cum se știe, nu moare și nici nu se predă, și, evident va merge mai departe ca acest radio premium al societății civile să existe și să emită. Și sunt sigur că așa se va întampla! Pentru că, după cum ați aflat zilnic de pe post: La noi, "Binili Invingi!"

Subiectul a fost semnalat de un comentator al Paginademedia.ro, care a observat un anunț publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvență de ieri. Ce spunea anunțul, la ordinea de zi a Adunării Creditorilor Realitatea Media, care are loc vineri, 20 septembrie:

 • “aprobarea ofertei SC DOBROLIFIC SRL (societate deținută 100% de Mihai Dobrovolschi) de cumpărare a licenţelor Radio Guerrilla, pentru suma de 350.000 euro, plus plata datoriilor către ANCOM;
 • mandatarea comitetului creditorilor pentru purtarea negocierilor cu ofertantul în vederea obţinerii unui pret cat mai avantajos pentru maximizarea averii debitoarei,
informaţii suplimentare”.

Reamintim că licențele Radio Guerrilla au fost scoase la licitație de administratorul judiciar al Realitatea Media, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Astăzi, CNA a declarat că scoaterea la licitație a licențelor nu se poate face, întrucât legea nu permite vânzarea, ci doar cedarea licențelor. „În cazul în care va cumpăra cineva licențele la licitație, noi le vom retrage”, a fost poziția CNA, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Unde esti tu CD Radio Cluj, sa stie si astia ce este ala Radio ? M-a plictisit intotdeauna povestea asta cu Gorila musai intelectualizata. Hai ca ma grabesc la biblioteca. Pa !
 • Hai cu inchiderea mai repede!!! Sa scapam Gorila basista! Si nu, nu e niciun radio al societatii civile. Guerrilla era un radio cat se poate de corporatist ce face parte dintr-un trust media gigant cu picioare de lut, in prezent in faliment.

  Audienta era oricum destul de praf, pe locul 12 in Bucuresti, cu o cota de piata de doar 2,1%, mai mica chiar si decat Antena Satelor (2,9% in Bucuresti).

  Frecventa din Bucuresti a fost practic furata de la Fun Radio Bucuresti, iar majoritatea frecventelor din tara au fost deturnate de la Realitatea FM.

  Realitatea Media (Realitatea-Catavencu) era formata din 8 televiziuni (Realitatea TV, The Money Channel, Publika TV, Cine Star, Action Star, Comedy Star, Romantica TV si Telesport), alte 2 radiouri (Realitatea FM si Gold FM), o agentie de presa (NewsIn), doua cotidiene (Business Standard si Cotidianul), o droaie de reviste si site-uri web.

  Cine au fost oamenii din spatele Realitatea Media:
  - gunoierul Prigoana
  - interlopul Vantu (...cum era cu dealurile din Moldova?)
  - politrucul Gusa
 • @ Legal Life : care ”domn” ?!!? Infractorul mihaiu ? Ala ce face prapad, chiar in aceste zile , inpadurea Caraorman, cu hienele lu vantu ? La banditii astia (plus mascariciul dinescu) ne putem apara doar cu o singura solutie: fostul jucator al Universitatii Craiova, de acum 10 -15 ani, IMPUSCATOIU !
 • Am salvat Catavencu (de nu mai exista), am salvat delta (de am parjolit-o), am salvat sturionul (de m-am ingrasat 20 kg si m-am patat de beluga) si de ce sa nu salvez si radioul acum ?! Bani sa iasa ca de altele nu mai am timp. "Sevruga si-un ardei umplut" dixit.
 • Domnule Liviu Mihaiu,
  Nu puteti pune laba paroasa si indoliata pe ceva ce nu va apartine si pentru care ati facut mai mult rau decat ceva pozitiv. Nu mai sinteti la Catavencu ca sa manipulate si sa santajati societatea romaneasca. Minciuna si impostura umana si jurnalistica au picioare scurte. Luati-va gindul de la acest post de radio. Numele dumneavoastra nu Mai are nici un fel de credibilitate de ani buni de zile. Chiar nu va dati seama de ridicolul la care ati ajuns si de raul la care ii expuneti pe cei care chiar au construit si muncesc la aceasta scoala de radio numita Guerrilla ? Daca ati avea un minim de demnitate va sugerez o solutie simpla si rapida: demisia. Pina cind nu va fii prea tirziu atit pentru dumneavoastra cit si pentru acest minunat post de radio.
 • Ce vanzare, ce preluare, ce amploare ?! Marca Radio Guerrilla si licenta apartin indiferent de situatia/forma juridica/societatea comerciala copiilor lui Sorin Vantu, Ioana si Ionut Vantu. Mihai Tatulici, viitorul CEO al operatiunilor radio ale familiei Vantu va trimite un comunicat pe 5 octombrie a.c. . Situatia juridica si statutul legal vor fi clarificate si transparente pana la sfarsitul lunii in curs. Pe curand.
 • @ham danezu
  E clar ca Vantu e la butoane. Cei doi mentionati de tine nu prea cred ca se potrivesc. Andrici a renuntat la media iar
  celalalt e o gluma cu procese pe rol la TMB si la ANAF.
 • Expresiv Media = Vantu . Cei doi gusteri enumerati / renumerati sint falitzi. Unul a ingropat City Fm , celalalt e cautat de Fisc si e plin de procese in Romania si in Ungaria find monitorizat de SRI pentru apropierea de Jobbik si spalare de bani.
 • Cu datoriile firmei Expresiv cum ramane? Salariile cand se dau ? Vintila nu vorbea prostii in scrisoarea lui catre poporul rabdator. Niste smecheri, nu angajatii radioului vor sa puna laba pe malai. Huoooo !
 • Dragilor, va recomand cu caldura interviul lui Craioveanu din Adevarul din 5 septembrie. Pe larg cu sinceritate despre Dobrolifici cu sare si piper. Evrika !
 • Mihaiule mai baiete, fate ca ii cumperi ! Delta noastra tare poluata mai este. Noroc cu matale ca ai curatit-o de tot. Suna telefonul de la stapan si Tatulici te trimite acasa bibicule.
 • Bun radio. Pacat ca Vantu si Mihaiu isi bat joc de munca unor oameni competenti. Dobrovolschi ca paravan suna bine muzical.

Trimite un comentariu