Skip to main content

Radu Tudor, numit general manager la Antena Internaţional

 

Publicitate

Analistul Radu Tudor a fost numit General Manager al postului Antena Internaţional, canal pentru românii care trăiesc în diaspora.

Antena Internaţional a fost lansat în iulie 2006, ca un post pentru comunităţile de români care trăiesc dincolo de graniţele ţării.

Radu Tudor:

“Cei peste 3 milioane de concetăţeni ai noştri răspândiţi pe întreg mapamondul au nevoie de legătura constantă cu ţara. Deşi mulţi se gândesc la românii din Italia, Spania, Franţa, Germania, Portugalia sau SUA prin filtrul interesului politic sau economic, pentru noi este important să regăsim în ei telespectatorii legaţi sufleteşte de spaţiul românesc, chiar dacă sunt la sute sau mii de kilometri de ţară.

Vom difuza ştiri, dezbateri, transmisii live, concerte, filme, sport şi tot ce poate fi de interes pentru un om modern şi implicat social”.

Pe lângă noua poziţie în care am fost numit, rămân fidel proiectelor în care sunt implicat acum: emisiunea La Ordinea Zilei - Antena 3, emisiunea Punctul de Întâlnire - Antena 3 şi content advisor al CEO Antena 3, Mihai Gâdea", a mai spus Radu Tudor.

Radu Tudor este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, iar ca jurnalist specializat în probleme militare şi de securitate a urmat cursurile Colegiului Naţional de Apărare, al Colegiului Naţional de Securitate şi deţine un master în Securitate Naţională.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • nico nico
  Nu e vorba de nici o spalare pe creier. Celor plecati in afara le trebuie un post de stiri pentru informare, cat si pentru divertisment. Un post care sa le aduca aminte de casa. Antena International va indeplini aceste obiective.
 • Maya Maya
  Nu inteleg de ce nu afisati toate comentariile si de ce faceti selectie in functie de ce va intereseaza sa apara. De inteles acolo unde apar cuvinte nepotrivite, insa voi afisati doar ce va convine.
 • Maya Maya
  Cred ca domnul Radu este un analist bun, un om de succes, de aici si functia pe care tocmai ce a ocupat-o.. Sa-i uram succes si sa faca treaba buna!
 • cristi cristi
  Un lucru foarte bun ca cei din trustul Intact se gândesc și la romani din diaspora.
 • alex_2 alex_2
  Nici o stire fara Petrus. Si pe bani si din convingere.
 • Dan Dan
  Mai Petrush cum se face ca la toate stirile legate de trustul Intact apari tu repede si zici de bine?
  Esti lingau pe bani sau din convingere ?
 • PETRUS PETRUS
  Radu Tudor – un analist impartial care analizeaza corect subiectele zilei.
 • profesor profesor
  Ce s-au gandit Latrinele??? Sa-i spele pe creieri si pe cei din diaspora ... dar n-au nicio sansa!!!
 • danam danam
  ce zice asta? 3 milioane de romani afara??? habar n-are. sant mult mai multi.
 • dragos dragos
  ANAListu' asta nu zicea ca aia 3 milioane de romani de afara nu exista?
 • geo geo
  Mai bine decit Mircea Badea...
 • alex_2 alex_2
  logic. nevasta la externele tarii, el la externele antenelor.

Trimite un comentariu

sus