Skip to main content

VIDEO. Ştefan Stan e Killer Karaoke. Jocurile minţii la National Geographic

 

Stefan Stan - Killer Karaoke

Publicitate

PREMIERE DE WEEKEND. Weekendul şi începutul săptămânii viitoare aduce câteva noutăţi pe posturile TV. Câteva dintre ele:

  • Prima TV programează, diseară, premiera emisiunii Killer Karaoke, găzduită de Ştefan Stan, câştigătorul de la Vocea României. Concurenţii vor încerca să cânte, în timp ce vor fi supuşi unor probe care să le distragă atenţia. Emisiunea va fi difuzată de la ora 20.30.
  • National Geographic lansează un sezon nou al documentarului Jocurile minţii. Premiera va fi duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00. De la percepţia vizuală la sunet, creativitate, tendinţa de a minţi, atractivitate şi abilitatea de persuasiune, documentarul cercetează creierul uman utilizând un şir complex de experimente, iluzii optice, jocuri mentale şi ştiinţă pură. Nu lipsesc demonstraţii stradale, în mijlocul trecătorilor, şi jocurile interactive.

Din episoade:

Focus Pocus – experimente de atenţie


Ne te teme! – Cum se construieşte sentimentul de frică
Puterea de convingere – cum sunt influenţaţi oamenii în publicitate, marketing şi nu numai.

  • Sâmbătă seara, Kanal D programează serialul Iffet (care era în program lunea). De luni, pe Kanal D intră Suleyman Magnificul.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    si eu am urmarit emisiunea, e relaxanta la inceput de week-end ,
  • Iulian Iulian
    Am urmarit Killer Karaoke. Deconectanta si nimerita pentru o seara de vineri.
    Pe Stefan Stan l-am apreciat intotdeauna ca artist. S-a dovedit a fi surprinzator de bun si ca prezentator, cu toate ca e o experienta noua pentru el. Mi-a placut mult. A reusit sa fie amuzant fara a apela la vulgaritati, asa cum, din pacate se intampla foarte des prin emisiunile de divertisment.

Trimite un comentariu

sus