Skip to main content

1 Octombrie. Mihai Gadea susține că nu i-a jignit pe protestatari

 

mihai gadea bunaDREPT LA REPLICĂ. "Oricine a vizionat cu bunăcredință emisiunea Sinteza Zilei din data de 23 septembrie, ar fi constatat că referirile la urină și ketamină erau citate din frazele unui anumit participant la protestele din Piața Universității și care bineînțeles îl vizau doar pe el și pe cei care îi împărtășesc convingerile și gusturile", se arată în comunicatul trimis de jurnalistul Mihai Gadea (Antena 3) ca replică la un articol publicat de HotNews.ro. Titlul materialului era: "Mihai Gadea, jigniri și amenințări către protestatarii din Piața Universității: Ketamină voastră, urină prietenei, a prietenului, vă împiedică să înțelegeți. Sunteți sclavii lui Băsescu./ Plus: Nu-i iritați pe oamenii care iubesc postul acesta de televiziune, nu știi de unde te lovest".
Drept la replică. Mihai Gadea susține că nu a jignit protestatarii


Publicitate

VOCILE UNOR PERSOANLITĂȚI CULTURALE, LA RADIO ROMÂNIA. Vocile unor personalităţi ale culturii române, precum Nicolae Iorga, Tudor Arghezi, Lucian Blaga şi George Călinescu, vor putea fi ascultate în cadrul noului program "Ascultă Vocea", difuzat din 1 octombrie la Radio România, scrie Mediafax.
Potrivit unui comunicat, din 1928, Radio România adăposteşte un tezaur, o comoară fără de care istoria modernă ar fi mult mai săracă.
Primele voci selectate care se vor auzi pe toate posturile Radio România din ţară şi la Chişinău sunt Ion Minulescu, Constantin Tănase, Nicolae Iorga, Tudor Arghezi, Lucian Blaga şi George Călinescu.
Vocile lui Nicolae Iorga şi Lucian Blaga pot fi ascultate din 1 octombrie la Radio România


AXN WHITE ȘI AXN BLACK SE LANSEAZĂ AZI. Sony Pictures Television Networks vrea să se dezvolte în audiovizualul românesc, prin lansarea, pe 1 octombrie, a două noi televiziuni - AXN White şi AXN Black -, care vor fi complementare principalului post al companiei, AXN, dar şi prin extinderea serviciului video on-demand AXN Now, scrie Mediafax.

De astăzi, SPT Networks va fi prezent pe piaţa locală a audiovizualului prin AXN (televiziune tematică de filme), AXN White şi AXN Black (televiziuni care se lansează în România chiar pe 1 octombrie, fiind rebrand-uite din AXN Crime şi AXN Sci-Fi), AXN Spin (televiziune dedicată tinerilor), AXN Player (player online) şi AXN Now (serviciul video on-demand).
Sony vrea să se dezvolte în România prin lansarea AXN White, AXN Black şi extinderea AXN Now


FOTOGRAF SIRIAN, UCIS ÎN BOMBARDAMENT. Un fotograf sirian, care colabora cu Agenţia France-Presse, a fost ucis într-un bombardament în oraşul Deir Ezzor, a anunţat duminică unul dintre colegii săi, scrie Mediafax. Mourhaf al-Modahi, căruia i se mai spunea şi Abou Chouja, a fost ucis sâmbătă, în luptele dintre rebelii sirieni şi trupele loiale preşedintelui Bashar al-Assad.
Un fotograf sirian, colaborator al Agenţiei France-Presse, ucis într-un bombardament


CHELTUIELILE GLOBALE CU PUBLICITATE SE STABILIZEAZĂ. Cheltuielile cu publicitatea la nivel global vor crește cu 3,5% în acest an, chiar și în absența unor evenimente mari de genul Jocurilor Olimpice și alegerilor prezidențiale din SUA, semn că piața se stabilizeaza, arată un studiu publicat luni de firma ZenithOptimedia, citat de DailyBusiness.ro.

În plus, ZenithOptimedia a precizat că prognoza sa de creștere este nemodificată comparativ cu estimările din luna iunie, fiind pentru prima dată după 2012 când nu și-a revizuit în jos estimările.
Zenith: Ritmul de creștere a cheltuielilor globale cu publicitatea se va stabiliza în 2013


APPLE ȘI GOOGLE, CELE MAI CUNOSCUTE BRANDURI. Apple și Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, devansând Coca-Cola, care a pierdut pentru prima dată în ultimii 13 ani primul loc în topul celor mai cunoscute mărci, potrivit unui raport prezentat luni de Interbrand (companie din grupul Omnicom), citat de Wall-Street.ro.
Apple a urcat pe primul loc în acest an, cu o valoare a brandului estimată la 98,3 miliarde de dolari, în creștere cu 28% față de anul trecut.
Pe locul secund se găsește Google, marca evaluată la 93,3 miliarde de dolari, cu 34% mai mult decât în 2012.
Apple și Google sunt peste Coca-Cola: au devenit cele mai cunoscute branduri din lume

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Siiigur ca da, voi, astia care amusinati numai dosu' ...trustului, le aveti cu "ai chiu-ul"... : alessssandra ssssstoicescul, Chiu Megăzin, "chi end ei".... Unii nu v-aţi trezit nici acum ? Ridicolilor !
 • uite, ca eu m-am dus sa strig pentru ca sunt desteapta si am inteles ca nu darami 4 munti, 16 localitati si faci un lac cu cianuri mai mare decat lacul vidraru pentru cateva sute de mineri care nu s-au calificat in nimic timp de 17 ani! se vede ca unii isi fac cultura generala la televizor. si gadea, platitul sa minta, ne-a jignit! nu mai poti avea atitudine ca vine neica gadea si te face cum e el: nemernic! de atatia bani sa aiba gadea parte, de acum inainte pana crapa, de cati am luat eu mergand sa protestez contra proiectului mortii!
 • pune mana pe niste carti de manipulare si "stergere"a personalitatii,aplicate cu success,de KGB,intre anii 60-90,si dupa de noua oranduire din Rusia si vezi,daca recunosti stilul A3!
 • gadea e un lingau coprofag si atat. ce nu corespunde convinderilor lui e gresit. eu ma bucur ca am scos antenele din progremele teve, la fel cum scosesem inainte oteve. dar tot ma crucesc cand citesc pe internet ce grozavii se mai petrec pe acolo cu gadea, badea si cine o mai fi lucrator la ei...
 • Esti foarte culta mariana. Ai facut scoala cu femeia de serviciu? Daca nu ai IQ-ul destul de mare sa vezi ce a spus omul, macar nu mai incerca sa induci si pe altii in eroare.
 • pastore esti un mincinos si o jigodie de cea mai joasa speta, cum poti minti cu atita nerusinare cu pastorul gidea nu ai amenitat in direct acei oameni care protesteaza in Piata Uniersitatii? esti o jigodie ordinara la fel ca si stapinul tau securistul varan felix, deci tu si celalant smardoi imputit sunteti jigodiile acestei tari. hai sictir pastore.
 • Daca ati vazut filmuletul in care predica si felul cum vorbeste acum la TV nici o diferenta.Aceesi intonatie,aceeasi inflexiune a vocii si aceleasi buze tuguiate. El predicator, cei ce-l urmaresc enoriasi indoctrinati.El a devenit (in mintea lui datorita "uriasei"audiente concretizata in multi supusi) un zeu ce nu trebuie suparat ca ne pedepseste si va fi vai si amar de noi.Nu-l trezeste nimeni la realitate pe acest "trimis" ca deja s-a umplut de ridicol?
 • Daca mihai a jignit protestatarii, bine a facut pt ca acestia merita din plin. Ei sunt platiti sa strige ce li se cere!
 • Domnul Gadea se invarte periculos in preajma Codului Penal. Apropos de lovituri periculoase. Dar asta a ajuns televiziunea news proclamata quality.

  Niste smardoi in prime-time.

Trimite un comentariu