Skip to main content

21. Octombrie. Vaticanul: OTV nu emite de la Vatican. Afirmațiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false și nefondate

 

captura OTVVATICANUL: OTV NU EMITE DE LA VATICAN. Afirmațiile din mass-media din România conform cărora televiziunea OTV a lui Dan Diaconescu ar fi obținut licența de difuzare de la Vatican, amenajarea studioului într-o "biserică a Vaticanului" și rezidentă în Vatican a lui Diaconescu însuși sunt absolut false și nefondate, declară purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, într-un răspuns transmis Arhiepiscopiei Româno-Catolice de București, scrie HotNews.ro.
Potrivit sursei citate, "€œdeclaratia reprezentantului Sfântului Scaun vine după afirmațiile făcute de Dan Diaconescu în Pagina De Media și la B1TV, și preluate pe larg de presa din Romania”.
Diaconescu declară în 7 octombrie, într-un interviu acordat Paginademedia.ro, că sediul în care își va realiza emisiunea "este chiar într-o clădire a Vaticanului".
Romit Tv: Nu avem nicio legatura cu OTV. Emanuele Latagliata, președintele Romit Tv, post italian care pe 15 octombrie a găzduit prima emisiune a canalului lansat de Dan Diaconescu la Roma, a declarat pentru Hotnews.ro că televiziunea sa "nu are nicio legătură cu OTV".
"Am preluat prima transmisie inaugurală a OTV-ului, recepționată prin satelit, timp de două ore și, a doua zi, alte două ore din același program", a precizat Emanuele Latagliata.
UPDATE Vaticanul: OTV nu emite de la Vatican. Afirmațiile lui Dan Diaconescu sunt absolut false și nefondate / Romit Tv: Nu avem nicio legătură cu OTV


Publicitate

BENDEAC AMENINȚĂ: INCĂ O TICĂLOŞIE ŞI SPUN TOT. Mihai Bendeac a ajuns la capătul nervilor. După ce Mircea Badea a subliniat pe un site de socializare că există o paralelă între situația lui Willmark, care a fost concediat de la Dansez pentru tine și situația în care se află Mihai Bendeac, actorul este hotărât să riposteze, scrie Evenimentul zilei.

„A compara cazul de cenzura al show-ului iComedy cu situatia lui Wilmark, tine ori de ticalosie, ori de cretinism. Omul a fost concediat fiindca a incalcat contractul. Punct. Eu nu am fost concediat. Din contra. Sunt tinut prizonier, amenintat, mi se interzice dreptul la munca, primesc amenzi de zeci de mii de euro. (...) Inca o ticalosie si gata. Spun TOT. Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine. In numele celor care si-au dat viata pentru ca noi azi sa avem drepturi si libertati, il anunt ca nu mi-e frica. Din contra.
Deci gata cu “nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf”. Serios? Ia hai!!! E TARA MEA SI LIBERTATEA MEA!!!! Asa ca “IESI ACASSSS!!!””, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.
BENDEAC AMENINȚĂ: „Încă o ticăloşie şi gata. Spun TOT”


EDITURA EVENIMENTUL ŞI CAPITAL, DATORII DE 6,5 MIL. LEI LA STAT. Editura Evenimentul și Capital SRL înregistrează obligații de plată în valoare de peste 6,5 milioane de lei, din care un procent important îl reprezintă datorii legate de TVA în valoare de aproximativ 2,6 milioane de lei, scrie Wall-Street.ro, care citează o informare a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Informația vine după ce ziarul Evenimentul Zilei a publicat un articol în care se arată că "La câteva ore după difuzarea interviului cu președintele Traian Băsescu pe postul B1TV, Guvernul Ponta a blocat conturile ziarului Evenimentul Zilei. Trezoreria Statului, subordonată Ministerului de Finanțe, a informat telefonic EVZ că măsura a fost luată pentru neplata TVA-ului, datorie minoră prin comparație cu arieratele altor companii".
ANAF: Editura Evenimentul și Capital au datorii de peste 6,5 mil. lei la stat


ŞEFUL RADIOULUI, DECLARAT INCOMPATIBIL DE ANI. Miculescu Ovidiu, preşedintele-directorul general al Societăţii Române de Radiodifuziune, a fost declarat incompatibil după ce a deţinut, simultan, atât funcţia de membru al Consiliului Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune şi pe cea de Manager în cadrul Societăţii Române de Radiocomunicaţii, scrie Evenimentul zilei.

Potrivit unui comunicat emis joi de inspectorii ANI, Minculescu ar fi ocupat cele două funcţii în perioada 29 iunie 2010 – 4 iulie 2012. „Persoana […] faţă de care s-a constatat […] starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică […] pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcţia ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.
Preşedintele Radioului, declarat incompatibil de către ANI


ŞEFUL GOOGLE ROM NIA, IN 3-5 ANI ONLIE-UL SI TV-UL SE VOR UNIFICA. Discuțiile despre ce fel de canal de media, televiziune ori online, este cel preferat de consumatori vor deveni istorie în următorii 3-5 ani pentru că până atunci aceste două medii vor avea tot mai multe lucruri în comun și aproape se vor uni, a declarat Dan Bulucea, directorul general al Google România, în cadrul Internațional Digital Forum, relatează Wall-Street.ro.

"Internetul nu ar trebui privit că o mare problemă pentru modelele tradiționale de conținut, ci ca un premiu, ca cea mai mare șansă de reinventare. În final, conținutul este ceea ce definește, nu dispozitivul său lungimea conținutului. Și cred că în 3-5 ani nu vor mai fi discuții despre TV versus online pentru că până atunci se vor unifica”, a explicat Bulucea.
Dan Bulucea: În 3-5 ani nu vor mai fi discuții despre TV versus online. Până atunci se vor unifica


PONTA, CEL MAI MEDIATIZAT POLITICIAN PE SUBIECTUL ROSIA MONTANĂ. Premierul Victor Ponta a fost cel mai mediatizat politician atât la televiziune, cât şi în mediul on-line pe subiectul Roşia Montană, la mare distanţă de Crin Antonescu, aflat pe locul doi şi de Traian Băsescu, interesul general pentru acest subiect scăzând puternic în ultima perioadă, potrivit unei monitorizări Mediafax.

Analiza realizată de Mediafax Monitorizare a inclus o perioadă de şapte săptămâni (26 august - 15 octombrie), începând de la aprobarea în Guvern a proiectului de lege privind exploatarea de la Roşia Montană.
Victor Ponta a fost mediatizat de 901 ori în jurnalele celor 13 televiziuni şi în 34 de talk-show-uri de la cele patru posturi TV de ştiri, în timp ce Crin Antonescu de 557 de ori în jurnale de ştiri şi în 29 de talk-show-uri, iarTraian Băsescu de 377 de ori la jurnalele de televiziunilor şi în 9 talk-show-uri.
MEDIAFAX MONITORIZARE: Ponta, la mare distanţă de Antonescu la mediatizare pe tema Roşia Montană


PROFITUL GOOGLE, CRESTERE PUTERNICA IN TRIMESTRUL TREI. Profitul Google a crescut cu 36% în trimestrul al treilea faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, la 3 miliarde de dolari, iar veniturile companiei au urcat cu 12%, la 14,9 miliarde de dolari, datorită volumului mai mare de publicitate pe dispozitive mobile, scrie Mediafax.

Google a reuşit să compenseze scăderea preţurilor publicităţii pe gadget-uri mobile prin creşterea volumului de spoturi plătite.
Compania a demonstrat altfel că poate monetiza serviciile de publicitate online în contextul tranziţiei tot mai multor utilizatori către smartphone-uri şi tablete. Spoturile pe dispozitive mobile se vând la preţuri mai mici decât cele desinate PC-ului tradiţional.
Acţiunile au crescut cu 8% în sesiunea de tranzacţii electronice după închiderea şedinţei bursiere de joi, la 959,59 dolari.
Profitul şi veniturile GOOGLE au crescut puternic în trimestrul trei, datorită publicităţii online


PARTENERIAT ISTORIC. Companiile Google şi Facebook au anunţat, vineri, că au încheiat un acord în virtutea căruia gigantul american din sectorul online va putea vinde reclamele din catalogul de publicitate al acestei reţele de socializare, scrie Mediafax.

Reclamele vor fi scoase la vânzare prin intermediul aplicaţiei DoubleClick Bid Manager a grupului Google, considerat un sistem de licitaţie în timp real. Peste câteva luni, jucătorii de pe piaţa de publicitate vor putea să cumpere reclamele de pe Facebook de pe această platformă, informeazăsite-ul mashable.com.
PARTENERIAT ISTORIC: Google va vinde reclamele de pe Facebook


MARILYN MANSON, ACTOR INTR-UN SERIAL TV. Rockerul american Marilyn Manson va interpreta rolul unui personaj misterios in cel de-al treilea sezon al serialului fantasy "Once Upon a Time", o productie a postului ABC inspirata din mai multe basme clasice, scrie Evenimentul zilei, care citează hollywoodreporter.com.

In cel de-al optulea episod din sezonul al treilea, care va fi difuzat la jumatatea lunii noiembrie, Marilyn Manson isi va face debutul in serialul "Once Upon a Time" sub forma personajului misterios The Shadow, care a mai avut cateva aparitii in acest show TV, scrie Mediafax.
Marilyn Manson va juca intr-un serial TV

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • DIACONESCU MAI BINE ISI FACE ,,BTV'' ADICA: ,,BULAU-T.V.''! DOAMNE AJUTA CA IL CAUTA RACOAREA PE D.D.D. PARTIDUL PROSTIMII!

Trimite un comentariu