Skip to main content

8 Octombrie. Dan Diaconescu a depus plângere penală împotriva unor actuali şi foşti membri ai CNA

 

Sursa foto: Ecaterina Marinescu
Sursa foto: Ecaterina Marinescu

Publicitate

A CURS CU PLÂNGERI PENALE. Dan Diaconescu a depus o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva unor actuali şi foşti membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), privind deciziile luate de instituţie de înjumătăţire a licenţei audiovizuale, în 2012, respectiv de retragere a licenţei audiovizuale, în 2013, scrie Mediafax.

Plângerea, depusă în luna mai de Dan Diaconescu, este instrumentată de poliţiştii Secţiei 17, care verifică reclamaţiile omului de afaceri sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5. Anchetatorii au început să îi cheme, pe rând, la audieri, pe cei 15 actuali şi foşti reprezentanţi ai CNA, nominalizaţi în reclamaţia lui Dan Diaconescu.


Dan Diaconescu a depus plângere penală împotriva unor actuali şi foşti membri ai CNA


DISTINCŢIE. Felix Tătaru, Senior Vice President IAA Global, a primit distincţia de IAA Champion pentru „leadership, viziune, devotamentul pentru excelenţă în comunicare şi contribuţia la dezvoltarea International Advertising Association”, potrivit Forbes România. Distincţia i-a fost înmânată la Londra, de Faris Abouhamad, Chairman şi Preşedinte Global IAA în cadrul Galei Aniversare a 75 de ani de la înfiinţarea International Advertising Association.
Felix Tătaru a fost premiat pentru contribuţia sa la dezvoltarea publicităţii mondiale


LITIGIU. Marca Ciao este de mai multi ani motiv de disputa intre revista cu acest nume si o firma care detine site-ul ciao.ro, scrie DailyBusiness.ro.

Revista Ciao SRL si directorul general al acesteia Radu Budeanu au obţinut o primă victorie când Tribunalul Bucureşti a decis că firma Macro Development SRL a încălcat dreptul revistei de folosire exclusivă a mărcii "Ciao".

Numele de domeniu ciao.ro a fost înregistrat în 2001 şi a fost folosit iniţial pentru un videochat, apoi ca un site de matrimoniale, iar apoi ca un portal de informaţii. În 2007, firma Macro Development a cumpărat numele de domeniu şi a început să îl folosească pentru „revista on-line de vedete”.
Razboi pentru brandul Ciao: Revista castiga o lupta cu site-ul


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Emigreaza si lasa-ne! Pierdere zero.
  • Alienat Alienat
    ..noi !...noi il bagam in seama..., 1,3 mil de romani, romani cu r maic, ca sa nu facem diferenta de cei neinformati. romani , nu va mai alegeti conducatori care nu isi iubesc tara ! ( Tutea.) DD a arata asta pana acum, altfel..putea pleca ..sau nu se mai complica...Think !
  • Votantul Votantul
    Micul sobolan mai are voce?Cine il mai baga in seama?

Trimite un comentariu

sus