Skip to main content

Americanii de la CME îl pun pe avocatul Oliver Meister în boardul companiilor Pro TV

 

protv

Avocatul Oliver Meister a fost numit membru în boardul Pro TV şi în boardurile celorlalte companii deţinute de americanii de la Central European Media EnterprisesCME în România: Media Pro Distribution, Media Pro Entertainment, Media Pro Studios şi Domino Production.

Oliver Meister a făcut parte, din anul 2000, din echipa executiva a CME din Londra, Bucuresti si Praga. Este căsătorit cu o româncă şi au îmrepună doi copii.

A practicat avocatura în Londra, Budapesta si Bucuresti. Începând cu anul 2000 a fost parte din echipa executivă a CME din Londra, Bucuresti si Praga.

Anunţul complet al Pro TV:

PRO TV SA anunta numirea lui Oliver Meister ca membru in boardul PRO TV SA, precum si in boardurile afiliatilor sai (Media Pro Distribution, Media Pro Entertainment, Media Pro Studios si Domino Production) din Romania, incepand din 1 octombrie 2013.

Oliver Meister va stabili impreuna cu Anca Budinschi, Director General al PRO TV SA, strategia si prioritatile companiei si afiliatilor.

Christoph Mainusch, Co-CEO al Central European Media Entreprise (CME) compania care detine PRO TV SA, a declarat :

“Una dintre prioritatile CME este sa asiguram performanta business-ului CME Romania. Acesta este motivul pentru care l-am ales pe Oliver sa se alature acestei echipe pentru a decide strategia pe termen lung a PRO TV si afiliatilor sai. Ii uram bun venit in echipa din Romania.”

Oliver Meister a debutat in viata profesionala ca avocat lucrand pentru cea mai mare casa de avocatura din lume si a practicat avocatura in Londra, Budapesta si Bucuresti. Incepand cu anul 2000 a fost parte din echipa executiva a CME din Londra, Bucuresti si Praga.

Oliver este casatorit de 12 ani cu o romanca si impreuna au doi copii.

PRO TV este unul dintre cele mai importante branduri romanesti si una dintre cele mai importante companii din Romania. Este o oportunitate profesionala sa ma alatur acestei echipe de lideri si sa desenam impreuna viitorul acestei companii, pe o piata de media greu incercata de criza economica. In Romania, ma simt ca acasa!”, a spus Oliver Meister.

Anca Budinschi a declarat:

"Implicarea lui Oliver Meister in deciziile strategice ale operatiunilor CME din Romania va aduce, cu siguranta, un plus de valoare si o reafirmare a importantei acestor operatiuni in CME. Suntem incantati ca Oliver se alatura echipei noastre."

PRO TV SA este companie media lider din Romania care detine in portofoliul sau 9 canale de televiziune (PRO TV, Acasa, PRO Cinema, sport.ro, MTV, Acasa Gold, PRO TV International, PRO TV Chisinau si Acasa Moldova), 3 posturi de radio (PRO FM, Dance FM si Music FM) si peste 20 de site-uri.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lola Lola
    Ar trebui sa-I cam schimbe!
  • protopopescu protopopescu
    ce face invidia asta din om. dar tie, prietene care stii, crezi ca iti convenea sa muncesti pentru mustaciosul tiriac si evreul lauder si sa ai doar cateva procente? normal ca si-a tras cat a putut. doar avea actiuni la toate firmele care lucrau cu Pro.
  • Unul Care Stie Unul Care Stie
    Care va sa zica, americanii l-au cam scos pe Shogun de la butoane. E clar ca Oliver va sta ca un ghimpe in coasta oamenilor lui Sarbu. Poate se prinde si ca toate companiile si casele de productie din jurul ProTV si afiliatilor sunt firme-capusa in care e bagat nenea cameramanul de la Revolutie.

Trimite un comentariu

sus