Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Pro TV Cluj cu nouă ani

 

protvConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea Pro TV SA de prelungire cu nouă ani a licenţei audiovizuale pentru postul Pro TV Cluj.

Publicitate

Licenţa staţiei de la Cluj-Napoca urma să expire pe data de 27 noiembrie. Pro TV Cluj retransmite integral programele Pro TV, din 12 ianuarie 2012.

În urmă cu nouă ani, când a primit licenţa de la CNA (noiembrie 1994), postul difuza şi producţie proprie în proporţie de 15% (6,6% programe de informare)

Modificări de grilă

Tot în şedinţa de astăzi, Consiliul a aprobat şi modificarea grilei de programe a postului de televiziune Pro TV Bucureşti (satelit şi terestru), precum şi cea a postului de radio Pro FM.

Potrivit solicitării societăţii Pro TV S.A. , postul de televiiune Pro TV Bucureşti va difuza programe producţie proprie (65%) şi producţii audiovizuale ale altor producători (35%).

Până în momentul de faţă, Pro TV Bucureşti avea aprobată o grilă de programe care conţinea 50% producţie proprie şi 50% producţii audiovizuale ale altor producători.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus