Skip to main content

Firma care deţine România TV vrea să înregistreze marca radio 24 ore

 

radio-studio

După ce s-a înscris în concursul pentru frecvenţe radio, organizat de CNA, firma Ridzone Computers, care operează licenţa România TV, a depus la OSIM actele pentru înregistrarea unui nume de post de radio.

Este vorba de marca radio 24 ore. Reprezentanţii postului au depus la CNA un dosar pentru licenţa pe Bucureşti care a aparţinut City FM, şi mai apoi Click FM, 106,2. 

Grupul Media Camina SRL, proprietarul Radio ZU, care a intrat de asemenea în competiţia pentru frecvenţe, a depus actele pentru înregistrarea unei mărci: Radio Figaro.

CNA va organiza începând cu 18  noiembrie un concurs pentru acordarea a 71 de licenţe audiovizuale. La concurs s-au înscris până acum Grupul Media Camina SRL (care deţine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care deţine Kiss FM, Magic FM şi One FM), Global Media Expert SRL (care deţine Sport Total FM) şi trustul de presă al Patriarhiei Române (care deţine Radio Trinitas).

8345814
Sigla radio 24 ore a fost depusă de Ridzone Computers la OSIM pentru înregistrare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    mai e si ziarul le figaro dinn franta. Dar na ce sa le ceri la antenisti. PLus ca au romanticu de ce mai vor ceva asemanator
  • mihai mihai
    Radio Figaro cu F de la Felix ? Plus ca Disney are un motan Figaro :-))) Inspirat nume ! http://en.wikipedia.org/wiki/Figaro_(Disney)
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    As este. Am modificat. Multumesc
  • villy villy
    Sunt 71 de frecvente radio scoase la concurs, nu 81.

Trimite un comentariu

sus