Skip to main content

EXCLUSIV. George Orbean a fost demis de la Digi 24. Prelipceanu, în locul lui

 

George Orbean despre masurarea audientelor la Digi 24

Publicitate

DECIZIE FULGER. George Orbean, managerul de proiect al postului de ştiri Digi 24, a fost demis din funcţie, printr-o decizie luată ieri de directorului general al RCS, Alexandru Oprea.

Potrivit deciziei, George Orbeannu va mai asigura coordonarea activităţii postului de televiziune Digi 24 din funcţia de Manager Proiect”.

Decizia lui Alexandru Oprea se aplică chiar din ziua emiterii acesteia, adică ieri, 8 octombrie.

Activitatea de coordonare a postului de televiziune Digi 24 va fi “asigurată cu titlu interimar” de către Cosmin Prelipceanu, redactor şef al staţiei de ştiri.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia conducerii RCS a venit după ce, în urmă cu două zile, George Orbean, întors din concediu, a convocat o şedinţă cu redacţia. În această şedinţă, Orbean şi-a exprimat părerile legate de performanţa staţiei în perioada în care el a lipsit.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • poco poco
    mie imi place digi24,serios.nu e stresant ca celelalte posturi de stiri...uneori il las sa caraie in fundal sa pot sa adormi linistit.iar din cauza emisiunilor cu tematica e clar number one .
  • Vasile Vasile
    Teszari asta habar nu are ce face aici la bucuresti partenerul sau de afaceri,fostul taximetrist de brasov.Probabil ca vede cate ceva dar are rabdare ca poate se intampla o minune.Astia pusi pe capatuiala din televiziune asa procedeaza.Voiculescu este exemplul cel mai pur romanesc,reduce costurile pana la limita minima si vrea performanta.Ce pretentii sa ai de la asemenea exemplare? Orbean nu este o pierdere ci mai de graba un castig atunci cand nu ai de-a face cu el....
  • Adrian Adrian
    Inteleapta decizie! Cred ca pana la urma Teszari s-a prins ca televiziunea nu avea mare viitor cu celebrul cuplu la carma ei. Chiar si acum in al noua-lea ceas este de salutat o astfel de decizie. Sa ii uram Sarbatori fericite, asa cum au avut parte si cei concediati pe nedrept de ea, cu a caror destine s-a jucat.
  • Corneiul D Corneiul D
    Astazi a fost demisa Cristina Popescu din functia de director retea . In locul ei a fost numit Alex Hrinca, editor jurnalul de seara .
  • COCO CHANNEL COCO CHANNEL
    Freud, Freud... zau ca ai textele lui Orbean :) Oare n-oi fi el????? Ba mai ca as pune pariu :))))
  • Freud de la 8.09 Freud de la 8.09
    @Mariana: Am impresia, ca TU nu esti o frustrata. TU? Nu, nu se poate. O fata ca TINE, atat de inteligenta!? Am certitudinea ca numele sub care semnezi este chiar numele TAU. Un adevarat nume de scena. Cat despre mirarile TALE, banuielile TALE... nu stiu daca se rezolva cu medicatie, sau cu gesturi extreme. Iti recomand prima varianta... cu multa apa.
    Si aceste ultime reactii, imi confirma banuiala initiala ( daca mai era nevoie ). Pe acest forum se regleaza conturi, "se rezolva ura", conflictul cu autoritatea, urmarile unei copilarii nefericite. Greu de trait cu asa ceva, dar si mai greu de ucis. Poate ca nu e rau, pana la urma. Sa vorbesti "scrasnit", sa-ti exprimi agresivitatea, sa-ti "vidanjezi conflictelei interioare". Aceasta este o metoda. Un fel de analiza neconventionala, Asa ca, imi cer scuze daca unii s-au simtit atinsi de stilul meu. Ma retrag din aceasta "galceava trista", urandu-va un singur lucru:"- Mai putina ura, mai multa toleranta, mai multa gandire analitica. Mai mult curaj!
    Oricum, puteati sa va duceti sa rezolvati problema din timp. Nu sa asteptati copilareste, sa va rezolve altcineva conflictul.
    Culmea e ca mai puteti inca. Fata in fata cu omul pe care il dispretuiti. Asa este corect. Numai bine si sanatate!"
  • iulian iulian
    un alt proiect viabil dezvoltat de acest om ne poti da exemplu ?
  • monica monica
    http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/george-orbean-a-fost-demis-de-la-digi-24-prelipceanu-in-locul-lui-94560/

    'prima treaba' era totusi cu niste buzunare :)) ghici ale cui :))
  • monica monica
    si altii adusi pe aceeasi filiera ? cand ? cand ?
  • mircea mircea
    Dar cei adusi de el cand urmeaza ?
    Nici eu nu au venit sa faca profit ci sa creeaze ceva de viitor ( un salariu caldut in propriul buzunar )
    O decizie inteleapta, cand urmeaza restul ?
  • Mariana Mariana
    @Freud: Am impresia, ca TU esti cel mai frustat de aici. Vad ca TU, stai ascuns sub pseudonimul asta,TU, ai scris de 3 ori pe forum si da TU, pari frustratul poet. Nu m-ar mira sa fii chiar TU, domnu Orbean, pentru ca esti un baiat destept dar cu multe alte lipsuri. Poate o iei cu tine si pe Cristina Popescu sa fiti .
  • frca frca
    habar n-am cine era, n-am auzit de acest nume. De prelipceanu am auzit, numa nu stiu daca e pus acolo sa i se dea mana libera, sau e la impuse
  • Freud de la 8.09 Freud de la 8.09
    Nu vad nimic civilizat pe acest forum. Spectrul vocal nu este prea larg. Plangacios, chinuit, incrancenat...
    Ceea ce se poate observa, fara prea mare greutate, este incercarea stravezie a unora de a-si regla conturile, de a ingropa ceea ce este deja ingropat. Iar dorinta catorva, ca vor avea un cuvant de spus, ca jurnalisti, in perioada care urmeaza, este mai mult o proiectie, o dorinta greu de implinit. Daca vreti sa va exprimati, nu este Digi24 locul, cu siguranta. Pentru ca, de fapt, sunteti pioni intr-un razboi, care daca nu-i al vostru, cu siguranta ca tinde sa va devine fatal. Plecarea lui Orbean este legata mai mult de pozitionarea postului, de (ne)agresivitatea tonului si nu in ultimul rand, de bani. Tipul, de a carui lipsa de maniere va tot plangeti, impusese o linie ciudata, partinica dar civilizata. Ce se vrea de acum incolo ? Agresivitate, miltantism partinic, pozitionare clara, intr-un razboi intre corporatii, intr-o lupta politica fara egal. Macar fiti sinceri, a plecat "golanul" si raman "baietii la costum", sa conduca un razboi murdar. Ce jurnalisti sunteti, de fapt? Nu simtiti schimbarea evidenta de ton, din ultima vreme. Aici nu este vorba de ritm, de dinamism, de claritatea comunicarii. Aici este vorba de sange. Vor sa vada sange la televizor. Inclusiv pe al vostru. Pentru ca, de fapt, nimeni nu are viziune si nimeni nu este cu adevarat instruit sa faca ceea ce trebuie facut. Ce auziti sau simtiti ca "sta sa se intample" in ultima vreme? Vi se vorbeste despre dinamica, despre reorganizare, despre cum va veti muta in "paradisul de la etaj". Cum, in cel mai scurt timp, veti avea parte revelatii si veti trai cu satisfactia lucrului bine facut. Pana una alta se taie bugete, HR-ul da tarcoale, precum lupul la stana si circula zvonuri despre venirea lui Sarbu, cu tot cu "dansez pentru tine" si "inima de tigan", sa va lanseze pe bursa, la Londra.
    Oameni buni, treziti-va! Nu ati mai trait un scenariu similar? Nu aveti proiectia mentala a curbei investitorului roman si a portiunii ei descendente?
    PS. Catre Alin, corespondentul "true blood": "- Nu ceea ce intră în gură spurcă pe om, ci ceea ce iese din gură acelea spurcă pe om."
  • raz raz
    Putem sa ne exercitam meseria? Subscriu @ILEANA PETRE. Putem sa ne facem treaba pentru care am venit aici?
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Mariana: Comentariile de pe Paginademedia.ro trebuie să respecte un set de reguli, cele mai multe de bun simț.

    Încercați, vă rog, să evitați afirmațiile calomnioase, atacurile la persoană sau reglările personale de conturi.

    Paginademedia.ro își propune să rămână un furnizor de conținut quality și, totodată, un loc de dezbatere civilizată, bazată pe argumente, nu pe atacuri neasumate.

    A respecta un set de reguli nu are nicio legătură cu vreo teorie a conspirației sau cu insinuările gratuite, făcute din spatele unui pseudonim. Violența (chiar și în scris) nu se justifică în niciun fel.

    Vă mulțumesc!

Trimite un comentariu

sus