Skip to main content

Mircea Badea către Bendeac: „Adrian Sârbu te-ar fi călcat cu trenul fix în sufragerie doar dacă îţi trecea prin cap aşa ceva”

 

Foto: Mircea Radu
Foto: Mircea Radu

Publicitate

Mircea Badea reacţionează la postarea lui Mihai Bendeac despre motivele care au stat la baza neînţelegerilor dintre realizatorul iComedy şi conducerea Antena Group. „Adrian Sârbu te-ar fi călcat cu trenul fix în sufragerie doar dacă îţi trecea prin cap aşa ceva, nu dacă mai şi rosteai”, a comentat Badea intenţia lui Bendeac de a-l invita pe Radu Banciu la Antena 1.

"Vad ca domnul Bendeac afirma ca l-am atacat. Poate ca in vena nu intra doar perfuziile pentru tratament, altfel nu inteleg de unde iluzia atacului. Daca doreste, ii pot arata ce inseamna ca sa aiba proprietatea termenilor."

Cat despre invitarea in prime time la Antena1 a unui bolnav mintal care ne-a injurat de morti si de familii pe toti de pe aici, perfuziile trebuie bagate direct in capul care a emanat o astfel de monstruozitate.

Daca te c**i in sufrageria unor oameni nu poti spune ca e dreptul tau la libera exprimare.

Adrian Sarbu te-ar fi calcat cu trenul fix in sufragerie doar daca iti trecea prin cap asa ceva, nu daca mai si rosteai.

Credeam ca sunteti bolnav inchipuit, acum imi dau seama, domnule Bendeac, ca sunteti bolnav pe bune. La cap."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Manu Manu
    Badea este un arogant si un om de tot beepul! Poate tocmai comportamentul lui antipatic l'a facut pe sarbu sa il dea afara. Si cu ce se crede el mai superior lui Banciu, cand el atunci cand a intrat in televiziune era la fel de nesimtit ca si Banciu? Ce fac ei nu sunt misto'uri, sunt deja glume proaste. Vai de capul lor...Si ei pretind a fi oameni de valoare??
  • Manu Manu
    Badea este un arogant si un om de tot beepul! Poate tocmai comportamentul lui antipatic l'a facut pe sarbu sa il dea afara. Si cu ce se crede el mai superior lui Banciu, cand el atunci cand a intrat in televiziune era la fel de nesimtit ca si Banciu? Ce fac ei nu sunt misto'uri, sunt deja glume proaste. Vai de capul lor...Si ei pretind a fi oameni de valoare??
  • andi andi
    Normal ca a sarit calul,dar daca ii iesea,sa fi vazut dupa aia exorcizari si soboruri de preoti prin toata vizuina.
  • cristi cristi
    Bendeac are niște emisiuni foarte bune doar ca de data asta a cam întrecut măsura.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Da, ar fi normal. Cum ar fi sa apara Esca la Obositor? Nu se va intampla asta niciodata, dar zic si eu.
  • vaisteaualor vaisteaualor
    Observ ca tot felul de neaveniti isi dau cu parerea vis a vis de Sarbu/Pro Tv. Spagatistu ar trebui sa stie ca in Pro TV nu I-ar fi fost niciodata permis sa-i faca emisiuni cu ode lui Sarbu, asa cum Gadea a facut la Voiculescu. In Pro erau interzise anumite aparitii doar din motoive de PR si imagine. Altfel spus, nu acceptau ca o vedeta a postului sa se duca in alte emisiuni la concurenta pentru a le creste acestora ratingul ci doar pentru a se promova.
    Iar sarbu/ Esca/Nety au fost parodiati in nenumarate emisiuni ale Pro'ului, in timp ce in intact nu ai voie sa spui nimic de Felix& gasca lui de lingai.
    Dar ce sa astepti de la unul ca Badea, care a recunoscut ca daca salariul I-l plateste voiculescu, nu poate sa-l critice.
    Poate ii va explica cineva ca a fi un journalist/formator de opinie credibil trebuie sa dai dovada ca ai coloana vertebrala, sa spui ceea ce crezi tu ca este corect si nu ceea ce vrea patronal sa spui.

    Modul de a face presa indicat de spagatis ii transforma pe Badea, Gadea, stancu si altii ca ei in papagali. Nu fac decat sa repete ceea ce le spune stapanul care ii hraneste
  • mad79 mad79
    Daca putem iti dadeam LIKR,pentru comentariu!
  • Mihai Mihai
    Nu am urmarit Antena3 ,dar dimineata pe Antena1 nu a mai intrat in reluare emisiunea lui MIrcea Badea ca eram curios ce va spune in emisiune. S a dat in schimb Mr Bean :-)))))
  • ciolo ciolo
    Bendeac e actor bun da ca si prezentator e zero, mai bine ar prezenta alcineva si el doar sa-si interpreteze rolul ar ave mai mult de castigat. :)
  • didi didi
    mda, eu sper ca voiculescu, alexandrescu si ceilalti sa fie condamnati la inchisoare pentru santaj si sa ramana toti lingaii si postacii pe drumuri!
  • nico nico
    Badea are dreptate, Bendeac face din tantar armasar si si-a pus tot trustul in cap. Sper sa-si ceara scuze si sa se repare situatia
  • Andrei Andrei
    Cel mai bine din acest "conflict" cred ca a iesit Bendeac care a apelat la cea mai buna varianta sa-si faca reclama. Iar conflictul cu Badea cred ca ar trebuii sa inceteze , doar sunt colegi .
  • Alin Ache Alin Ache
    Bendeac a apelat la cea mai buna varianta sa-si faca reclama. Daca ii iesea, se considera tare ca a reusit sa-l aduca pe Banciu in Intact, daca nu, macar ramane cu reclama si speranta ca il ia altcineva. Atata tot. In rest, e doar baiat cu tendinte homosexuale si cu o mare dorinta de afirmare prin scalambaieli.
  • Gogu Gogu
    Nu știu ce a făcut Bendeac pentru România dar știu ce a făcut Badea Mircea pentru România - NIMIC.
  • Tir cu buza Tir cu buza
    Io cred ca nea Danut Varanelul tre sa il faca pe Gadea doyen la marea lui shcoala multimedia si sa ii dea sa tina cursul practic de tras la tinta cu buzitsa-n fundulet de varanel. Evident, cu exemplificari exemplare realizate de el insusi. cand este indis[ponibil Gadea, il poate inlocui cu succes Mircea Badea!.. :)

Trimite un comentariu

sus