Skip to main content

RCS intră în concursul pentru licenţele radio. Vrea un post tematic şi unul generalist

 

RCS&RDSCompania RCS&RDS s-a înscris în concursul pentru acordarea de frecvenţe radio, programat de CNA pentru 18 noiembrie. Cablistul a depus un dosar pentru aproximativ 20 de frecvenţe din toată ţara, pentru posturi generaliste şi tematice, au declarat surse pentru paginademedia.ro.

Publicitate

La concursul pentru mai multe frecvenţe radio s-au mai înscris şi Ridzone Computers, firma care deţine România TV, dar şi Grupul Media Camina SRL (care deţine Radio Zu), P7S1 Radio Holding SRL (care deţine Kiss FM, Magic FM şi One FM), Global Media Expert SRL (care deţine Sport Total FM) şi trustul de presă al Patriarhiei Române (care deţine Radio Trinitas).

CNA a scos două pachete de licenţe: o dată 48 de frecvenţe, în luna septembrie, şi alte 25 (printre care şi cele ale Radio Guerrilla), săptămâna trecută. Pentru ambele pachete, data de începere a concursului este 18 noiembrie şi se va desfăşura pe mai multe zile. Situaţia fostelor frecvenţe ale Radio Guerrilla este încă neclară. Realitatea Media a obţinut în instanţă suspendarea deciziei CNA din luna septembrie de a retrage licenţele Radio Guerrilla. Suspendarea este valabilă până la încheierea procesului de fond, în care Realitatea cere anularea deciziei CNA. Forul urmează să analizeze într-o şedinţă viitoare această situaţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus