Skip to main content

Bătaie între paparazzi şi jurnalişti, la nunta lui Tăriceanu

 

Sursa foto: România TV
Sursa foto: România TV

Publicitate

Doi paparazzi din presa mondenă au fost reţinuţi, ieri dimineaţă, după ce au lovit doi cameramani, de la Pro TV şi Realitatea TV, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, scrie Mediafax.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, după ora 23.00. Paparazii au intrat în conflict mai întâi cu oamenii de pază din local, apoi cu jurnaliştii. Imediat, la faţa locului au apărut echipaje de poliţie şi ambulanţe, notează RomâniaTV.net.

Cei doi agresori, reţinuţi sâmbătă noapte după ce i-au lovit pe cameramanii celor două posturi de televiziune, au fost arestaţi preventiv. Decizia, luată de Judecătoria Sectorului 2, nu este definitivă, mai scrie Mediafax.

Cei doi paparazzi reţinuţi după incidentele de lângă Palatul Ghika din Capitală au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru încălcarea Legii circulaţiei, iar celălalt primind o amendă administrativă pentru lovire, au declarat, pentru agenţia de ştiri, surse din Poliţie.

CURSUL EVENIMENTELOR, potrivit Mediafax. Incidentele au început sâmbătă seară, după ora 23.00, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi din local, angajaţi la petrecerea de nuntă.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward, însă conflictul a fost aplanat, cel puţin temporar, după intervenţia poliţiştilor de ordine publică de la Secţia 7, care au constatat că nimeni nu vrea să depună plângere.

"Poliţia s-a autosesizat după ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la faţa locului sosind şi mai multe echipe de jurnalişti, pentru a relata despre cele întâmplate", spun sursele citate.

Ulterior, după plecarea Poliţiei, paparazzi s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnaliştii veniţi lângă Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV şi Realitatea TV, au fost loviţi de către agresori, la faţa locului sosind, din nou, poliţiştii de la Secţia 7.

În urma incidentelor, la Poliţie au dat declaraţii cei trei paparazzi, operatorii loviţi, care au depus plângeri, opt martori şi doi stewarzi de la petrecerea nunţii lui Tăriceanu.

"Tot la Poliţie, s-a făcut şi recunoaştere din grup, după care doi dintre paparazzi au fost reţinuţi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice", au mai spus aceleaşi surse.

Conform declaraţiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliţiei, aceştia vor fi cercetaţi şi pentru lovire, dacă operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale.

În urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasă o lucrare dentară, iar cel de la Pro TV are vânătăi tot la nivelul feţei.

Despre acelaşi subiect au mai scris RomaniaTV.net şi Realitatea.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Operator imagine Operator imagine
    Astia sunt de la wowbiz.Ala cu berea in mana,e Adi Voicu , fost reporter Realitatea tv , fost ofiter presa la steaua, actualmente angajat wowbiz si lacheul lui Tanase , fotbalistul stelei .Un fatalau care loveste un cameraman batran si un altul fara aparare , incoltit de 3 labagii.sper sa faca puscarie!!!
  • Wowbeast Wowbeast
    Clar ca sunt aia de la SpyNEWS!!!! Seful lor e unu', Pisoi! Un periculos! Are 40 de kile imbracat. Da' numai cand e ud. :)))
  • Raul Raul
    SpyNews, parca vad

Trimite un comentariu

sus