Skip to main content

Două actrițe la iComedy: Andreea Perju, în trecut la În puii mei și Ana Odagiu, fostă concurentă la Vocea României

 

Screen Shot 2013-11-12 at 2.56.09 PM
Ana Odagiu. Foto: a1.ro

Publicitate

Tinerele actițe Andreea Perju și Ana Odagiu vor face parte din echipa iComedy, emisiunea pe care Mihai Bendeac și Mickey Hash au realizat-o până la jumătatea lunii trecute la Antena 1.

Din momentul în care Bendeac s-a rupt de echipa show-ului de divertisment, postul Antena 1 a difuzat best of-uri ale emisiunii iComedy.

Cele două actițe vor putea fi văzute la Antena 1, începând cu 22 noiembrie, de la 20.30, alături de Mickey Hash, Șerban Pavlu, Vlad Corbeanu și ceilalți actori implicați în proiect.

CONTEXT. În urmă cu două zile, postul Antena 1 a anunțat că iComedy revine, din 22 noiembrie, în varianta fără Bendeac. Emisiunea urmând să fie realizată de Mikey Hash alături de un invitat special la fiecare ediție. Tot atunci, reprezentanții postului mai spuneau că show-ul va avea și o asistentă inteligentă, în persoana Ioanei Blaj. Ieri, Ioana a dezmințit informația potrivit căreia ar intra întra în echipa iComedy. „Nu voi face parte din emisiunea iComedy și nu am semnat niciun contract în acest sens”, a anunțat pe pagina sa de Facebook.

Cine sunt noile actrițe din echipa iComedy?

    • Actrița Ana Odagiu (27 de ani) cântă de la vârsta de 15 ani, iar de curând a obținut masterul în actorie, la UNATC, la clasa lui Gelu Colceag. Ana a participat, în trecut, la Megastar (Prima TV) și talent-show-ul Vocea României (Pro TV). Actrița a mai cântat și la "Serviciul Roman de Comedie"(Pro TV).
    • Andreea Perju (28 de ani) nu este la prima colaborare cu Antena1. Actrița a mai jucat, în urmă cu trei ani de zile, la show-ul lui Mihai Bendeac În puii mei, din distribuția căruia a făcut parte.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu