Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele, cu tunurile pe Pițurcă. GSP: Dacă nu Rio, atunci Roiu

 

Capturaţi ecranul complet 21.11.2013 124159.bmp
Ziarele centrale au reacționat după eșecul României de a se califica la Mondialul din 2014. Adevărul, Pro Sport, GSP, Libertatea și Click! l-au criticat dur pe antrenorul naționalei, Victor Pițurcă.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

Dacă nu Rio, atunci Roiu, este mesajul Gazetei Sporturilor pentru Victor Pițurcă. „Suporterii îl vor demis pe Pițurcă, Sandu îl lasă moștenire lui Popescu”, mai scrie GSP.

Și ProSport îi dedică prima pagină lui Pițurcă: Piți, Piți, lasă-ne să te lăsăm! 
Fanii naționalei și oamenii din fotbal doresc plecarea selecționerului. Acesta se agață însă de o clauză financiară care i-ar putea aduce un milion de euro în cazul unei demiteri. 

Adevarul-21-11-2013

Adevărul îl are de asemenea pe Pițurcă pe prima pagină. Piei, Satană. 10 motive pentru care Pițurcă trebuie să plece, titrează cotidianul.

Libertatea deschide tot cu antrenorul naționalei. Pițurcă a încasat 17.633 de euro pentru eșecul cu Grecia. Asta chiar e bătaie de joc. „Satana” câștigă bani și când milioane de români suferă, mai scrie tabloidul.

Click! face un calcul al banilor câștigați de Pițurcă în cele 36 de luni de contract. Pițurcă ne-a costat un milion de euro!, titrează ziarul. „Din 36 de luni de contract, Pițurcă a jucat preliminarii doar în opt. În alte 11 a disputat amicale, iar în rest a stat degeaba”.

Click-21-11-2013

Evenimentul zilei se concentrează pe politică. Cotidianul scrie despre o „culme a coincidenței”. A decis că Ponta nu a plagiat și a ajuns șef, titrează EVZ pe prima pagină. George Vasile, specialistul de la Oficiul Român pentru Drepturile de Autor, care a decis în urmă cu șapte luni că premierul nu a plagiat într-o carte pe care a publicat-o în 2010, a fost avansat în funcția șef de Serviciu. Oficiul este în subordinea Guvernului.

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu