Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele de sport, pe prima pagină cu două „meciuri” importante: Grecia - România și Mitică - Gino

 

captura prosport
Și ieri și astăzi ziarele de sport și-au dedicat primele pagini naționalei României, care mâine va avea meci cu Grecia. ProSport trimite jucătorilor un mesaj de susținere din partea mai multor personalități din sport: Simona Halep, Ilie Năstase, Gică Hagi și Răzvan Lucescu.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • ProSport: Toți pentru România. Publicația de sport face pe prima pagină un colaj cu imagini ale vedetelor din sportul românesc purtând steagul României. Tot pe copertă, ProSport acordă atenție unui alt eveniment al zilei: alegerea noului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. „Meciul” se va da astăzi între Mitică Dragomir și Gino Iorgulescu.
  • Gazeta pune pe copertă o imagine din aeroport de la plecarea jucătorilor naționalei spre Atena. Să ne fie cu noroc! titrează publicația pe prima pagină. Gazeta mai anunță că astăzi este zi decisivă pentru LPF.
  • România liberă face o listă ale celor 10 amenințări pentru economie. Ultimul raport al Băncii Naționale asupra inflației schițează cinci provocări semnificative pentru economia românească: majorarea accizelor, liberalizarea prețurilor la energie, situația economică a UE, politica monetară a SUA, prețurile materiilor prime pe plan extern. Lista ar putea fi completată cu alte cinci amenințări: evaziunea fiscală, comprimare consumului, absorbția deficitară/ fraudarea fondurilor europene, cosmetizările electorale și sugrumarea investițiilor.
  • Evenimentul zilei spune că are dovezi: Ponta și Voiculescu îi fabrică un dosar lui Băsescu.
  • Adevărul despre E-urile care îți dau aripi. Publicația citează un studiu al specialiștilor de la Protecția Consumatorilor, care au analizat etichetele băuturilor energizante și care arată că acestea sunt pline de E-uri.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Odata cu alegerea lui Iorgulescu in locul lui Mitica, mi-as incalca principiul de a nu face pariuri si as pune cativa bani pe faptul ca urmatorul castigator al drepturilor de televizare a Ligii intai la fotbal va fi Intact. Mari sanse sa fie intact in consortiu cu Romania TV.
    Iar pretul va fi undeva pe la 20-30 milioane de euro. Mi-e teama insa ca nu voi castiga prea mult din acest pariu.

Trimite un comentariu