Skip to main content

Radu Vâlcan s-a supărat din nou pe presă

 

radu-valcan-1Actorul Radu Vâlcan s-a supărat din nou pe presă și cere interzicerea materialelor despre el, pentru a doua oară în acest an.

Publicitate

"Vă interzic să publicați și/să difuzați materiale de presă scrisă și/sau audiovizuală sau internet, privind viața mea intimă, personală sau de familie", se arată într-o notificare trimisă de Radu Vâlcan, prin intermediul unui avocat, către mai multe instituții de presă.

Scrisoarea lui vine în contextul în care tabloidele au scris astăzi despre problemele pe care actorul le are cu tatăl său vitreg, acesta din urmă declarând că va începe "procedurile de retragere a numelui Vâlcan".

"Vă solicit să luați act că mă opun cu desăvârșire ca din acest moment orice referire cu privire la persoana mea și/sau viața mea intimă, personală sau de familie, imaginea, onoarea sau reputația mea, să fie făcute publice prin intermediul oricăror mijloace media, respectiv presa scrisă/audiovizuală sau internet", se mai arată în documentul semnat de vedeta Pro TV.

Spre sfârșitul lunii august, actorul de la Pro TV și-a exprimat public dorința de a nu mai fi mediatizat. La momentul respectiv, Radu Vâlcan a trimis, prin intermediul unui avocat, către mai multe instituții de presă o notificare prin care interzice să publice și să difuzeze materiale despre viața sa intimă, personală sau de familie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La fel ca scrisoarea precedentă și cea de astăzi este destinată tuturor instituțiilor de presă, mai puțin trustului în care acesta este angajat, Pro TV. Notificarea lui Radu Vâlcan, în întregime, o găsiți AICI

Notificarea către presă, o modă printre vedete

Astfel de notificări au devenit „o modă” printre vedete. Pe 25 septembrie, Bianca Drăgușanu a spus, printr-o scrisoare asemănătoare, că nu mai vrea să apară prin toate ziarele și pe la toate televiziunile. Doar pe Pro TV.

Noul cuplu Victor Slav și Bianca Drăgușanu a trimis emisiunilor, publicațiilor și site-urilor o notificare prin care cei doi interzic publicarea și difuzarea imaginilor legate de viața privată, mai ales de la apropiata lor nuntă. Doar Pro TV și publicațiile Mediafax Group au „scăpat" de notificare.

În această primăvară, chiar în ziua cununiei civile a lui Ilie Năstase și a Brigittei Sfăt, cei doi au trimis prin intermediul Pro TV o notificare asemănătoare.

„Ne manifestăm în mod expres dezacordul față de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/post de televiziune al societății dumneavoastră a imaginii și/sau a vocii subsemnaților, precum și a oricăror informații, comentarii de orice natură cu privire la viața noastră privată”, se arăta în scrisoarea primită de toată presa, cu excepția Pro TV, din partea cuplului Ilie Năstase - Brigitte Sfăt.

Tot anul acesta, Gabriela Cristea, aflată în plin scandal de de divorț cu soțul ei, a trimis Antenei 1 o notificare prin care postul nu putea să difuzeze imagini cu vedeta, iar realizatorii și invitații nu-i puteau pronunța nici măcar numele.

Dan Captos, realizatorul Un show păcătos, s-a conformat, însă a difuzat imagini cu vedeta cu fața acoperită de emoticoane.

Marcel Toader, fostul soț al vedetei, a trimis la rândul său o astfel de notificare către Kanal D, postul unde Gabriela Cristea era invitată la WowBiz.

Capturaţi ecranul complet 03.06.2013 231639.bmp

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • hehehehe, haioasa descrierea domnului paul S! :) si chiar, cine este radu valcan? cine il recomanda? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=qgieB8quiTI
  • E un baiat din reviste care face reclama sampoanelor pentru femei. Putea foarte bine sa fie el domnul Bianca Dragusanu, doar ca nu s-au gandit la el. E personaj in tipariturile si site-urile destinate prostimii. I'll puteti vedea la Teatrul Mic, in Vizita la Roma a doamnei Stone, unde face un fel de balet cu coafura, dupa ce, in prealabil, inghite (asa pare) o coada de matura.
  • Mie chiar mi se pare ca tot incearca sa se bage in seama...ptr ca, in ultima vreme, este prezentat doar ca fiind "iubitul Adelei Popescu"...

Trimite un comentariu