Skip to main content

SCHIMBĂRI DE GRILĂ. Silviu Mănăstire face emisiune cu Lavinia Şandru. Eli Roman, în locul Andreei Creţulescu

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Realitatea TV face schimbări în grila de programe după plecarea Andreei Creţulescu la România TV. Silviu Mănăstire îşi schimbă partenera de emisiune. Începând de luni, de la ora 18.30, el va prezenta Deschide Lumea alături de Lavinia Şandru.

Imediat după cel mai important jurnal de ştiri al zilei, Prime Time News 20, prezentat de Andra Miron, intră în scenă Eli Roman, la ora 21.00, tronson care până acum i-a aparţinut Andreei Creţulescu cu Realitatea la raport. Eli Roman va realiza o nouă emisiune, Realitatea Zilei.

De la ora 22.00, jurnalistul Rareş Bogdan va continua cu "Jocuri de putere".

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nicolae dobre nicolae dobre
    Lavinia, spune-i lui Rizea ca minte cu nerusinare ! Si ca Romania si Rep. Sud-Africana au acelasi fus orar, deci nu este diferenta orara ! De fapt Acest Rizea are multe "bube" si este si el tot o canalize, e drept de linia a 2-3 !!!
  • profesor profesor
    Atmosfera de la Ghita TV se va infesta si mai mult, iar odele la adresa mitomanului "vor prospera spre pripasirea neamului romanesc". Acum ,,, chiar voi scoate acest post din grila televizorului meu!!!
  • prea simplu prea simplu
    oare or fi luat in calcul si schimbarea conducerii (plecarea lui Gusa)?

    cat despre coana Cretzuleasca - s-o fi alaturat si ea ca si celelalte muste la rahat :))))
  • Mihai Mihai
    Cred ca in curand acest Manastire o faca niste drumuri pe la DNA pentru santaje si luare de mita!Intrebati politicienii pe care ii ataca in emisiune.Sau pe cei pe care .....,,lasa in pace,,
  • gicu gicu
    huh.. bine ca nu a ramas rares bogdan de la 20 la 22 ca probabil nu se mai uitau la realitatea tv. decat neamurile lui rares b. (sorin rosca stanescu, guse, si alti cativa nasi si fini transpartinici de-ai lui rares b)
  • ADRIAN ADRIAN
    mai bine prezenta Andra Miron 3 PrimeTime-uri : 18, 20 si 23. intervalul 21-23 sa fi fost al lui Rares Bogdan, iar toata noaptea sa fi fost Delia Vranceanu + Mariana Zberianu + inca cineva pt. stirile de noapte ca sa nu mai dea reluarea de la ora 1:00. si bineinteles: SA FUNCTIONEZE TOATE ECRANELE !!!
  • Marius Marius
    Andra Miron e foarte frumoasa! P.S. Singura chestie care ma deranjeaza la mutarea Cretuleascai la RTV este ca ....ma dezgusta: vocea ei, ideile ei si tampeniile care le emaneaza (fosta, se stie, consilier PSD a unui candidat, parca Geoana). Deci tot PSD-ul la RTV.

Trimite un comentariu

sus