Skip to main content

SpotON. Smiley şi Bartoş fac teasing. Literele Scrabble îşi caută perechea într-o nouă campanie

 

smiley si bartos mos craciun Simley şi Pavel Bartoş fac teasing pentru o nouă campanie, Alina Chivulescu este imaginea Gerovital, iar pe tv a apărut o reclamă la Scrabble.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai noi spoturi publicitare, apărute în ultimele zile. Spoturile sunt obţinute cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Pe TV a început să ruleze un spot teaser cu Smiley şi Pavel Bratoş în rol de Moş Crăciuni. Cei doi, cocoţaţi pe acoperişul unei case, încearcă să se decidă cine coboară primul pe horn.
  • Actriţa Alina Chivulescu este „faţa” Gerovital într-o nouă campanie.
  • Literele Scrabble îşi caută perechea într-un spot inedit pentru faimosul joc de cuvinte.

În continuare, spoturile obţinute cu susţinerea AlfaCont: 

Teaser cu Smiley şi Bartoş

Samsung Galaxy Trend Light

Gerovital

Lidl România

The One

Subway

Fă-ţi rostul tău

OMV

Opel Astra

Srabble

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    Reclama la scrabble este probabil cea mai proasta decizie de marketing a anului. Nu poti prezenta in Romania cuvinte precum QAT si QI - nici macar englezii nu stiu ce reprezinta (moduri de a scapa de Q care NU EXISTA in stocul romanesc). Romania este singura tara din lume in care domeniul scrabble.ro nu este utilizat, fiind interzis de Mattel, singura tara din lume in care Mattel nu a tinut cont de frecventa literelor EXISTENTA inca din 1983. Drept urmare, Federatia Romana de Scrabble nu poate incuraja practicantii sa cumpere jocuri Mattel care au o cutotul alta distributie decat cea oficiala, de competitie. In concluzie - federatia e nevoita sa confectioneze jocuri te miri pe unde, iar Mattel nu are sprijinul federatiei, care ar putea sa-i ajute sa vanda mai mult decat o reclama idioata cu QI pe TV-urile romanesti.

Trimite un comentariu

sus