Skip to main content

X Factor a fost vocea întâi duminică seara. Pro TV, pe locul doi cu Nicolas Cage

 

x factor

Publicitate

Publicul, cu ochii pe X Factor. Show-ul de la Antena 1 a condus pe toate targeturile seara de duminică. Dacă la nivel naţional Antena 1 şi Pro TV au fost destul de apropiate, la nivel urban, diferenţa dintre cele două televiziuni a fost notabilă, de aproape 300.000 de privitori.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor pe intervalul show-ului de talente de pe Antena 1.

NAŢIONAL. Peste 1,5 milioane de telespectatori din toată ţara au fost cu ochii pe X Factor în cele două ore şi jumătate de difuzare. În acelaşi timp, pe Pro TV s-au uitat 1,4 milioane de persoane pe minut. Postul de televiziune a difuzat un film cu Nicholas Cage în rol principal. Şi TVR a reuşit să intre în top cinci, cu o medie de 562.000 de telespectatori pentru emisiunea Preţuieşte viaţa, a Andreei Marin.

URBAN. La oraşe, diferenţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mare. X Factor a avut o medie de 1,1 milioane de telespectatori, în timp ce pe Pro TV se uitau 822.000 de persoane.  La nivel urban, emisiunea Andreei Marin, a fost pe locul şase pe segmentul în care s-a intersectat cu X Factor. Producţia a fost urmărită de 271.000 de persoane.

COMERCIAL. Locul unu a fost al Antenei 1 şi pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani. Show-ul a avut o medie de 670.000 de privitori, în timp ce Pro TV a avut 524.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV pe intervalul de difuzare al show-ului X Factor, la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.560.000 8,2 15,8
Pro TV 1.485.000 7,8 15
Kanal D 1.309.000 6,9 13,2
Prima 696.000 3,7 7
TVR 1 562.000 3 5,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul de difuzare al show-ului X Factor, la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.129.000 10,8 20,1
Pro TV 822.000 7,8 14,7
Kanal D 582.000 5,5 10,4
Prima TV 290.000 2,8 5,2
Antena 3 285.000 2,7 5,1
TVR 1 271.000 2,6 4,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Va rog sa gasiti alt membru in juriu in locul lui chelu. Nu este un exemplu pozitiv pt. tinerii din ziua de azi.Vocabularul lui lasa de dorit.nu, este posibil ca intr-o emisiune cu o astfel de audienta apreciata de foarte multi tineri sa se pronunte cuvinnte obscene.
 • Ceva firesc dupa parerea mea. Cine se uita la filme cand ruleaza Vocea Romaniei?
 • A fost tare de tot x factor duminica aceasta. Mi-a placut sa-l vad pe cheloo in acea situatia, s-a comportan ca un adevarat barbat, nu a miorlait pe acolo.
 • Scandal la x factor Romania sezonul 3! http://www.exclusivnews.ro/cultura/muzica/scandalos-raul-jipa-politistul-care-a-cantat-demential-la-x-factor-eliminat-dupa-ce-a-primit-trei-de-da.html
 • Da ?! Si cam pe la care colturi ?
  Ai prins odata Prima peste Antena 3 si ai facut mare petrecere !
  1. E rusinos pentru o televiziune generalista sa fie mult in urma unei de nisa (stiri).
  2. Sa te lauzi ca o data pe an ai trecut cu putin, intr-o duminica seara, peste o televiziune de nisa, mi se pare penibil.
  De bine ce merge Prima e de vanzare de ani de zile, nu ? Si nu o cumpara nimeni. Poate acum se indura Digi.
 • Mai panarama remarci ca esti singurul (a) care posteaza comentarii folosind un limbaj de mahala.Vezi-ti de viata ta incultule ca nu avem nevoie de parerile unuia (uneia) ca tine.
 • Aoleu! Virgula intre subiect si predicat? Dar ce ai cu gramatica limbii romane, Expertule?
 • Duduia Iulia,
  Poate ca nu strica sa ne dai audientele pe intervalul de intersectie a celor 2 emisiuni, asa cum face un profesionist.
 • „Pretuieste viata” este departe de a fi o realizare profesionista. Departe, chiar, de a fi o realizare. Aceeasi Andreea Marin cu zambete exersate in toata falsitatea lor, cu aceleasi gropite in obraji itindu-se chiar si cand nu este cazul. Aceeasi autoritate ieftina, manifestata prin ordine si indicatii exasperante, ca sa se inteleaga cine este seful. O emisiune de sub poalele careia scapau secvente din „Surprize, surprize”, mai degraba ca umplutura decat ca trecere spre alt personaj sau subiect. O emisiune in care s-a facut prea multa parada de cunostinte si relatii. O emisiune din care am inteles ca Andreea Marin trebuie sa-mi dea inapoi banii de abonament Tv. Nu platesc facaturile!
 • Andreea Marin, zîna vieții și a ONG-urilor ei, sultana domnului Tuncay Öztürk, o impostoare batrana care-si schimba doar parul (apropo, a inceput sa cheleasca masiv), nu si naravurile. Mă întreb, destul de retoric, ce să facem, pe banii noștri, dacă nu cu TVR în ansamblu (care e de mult o cauză pierdută), măcar cu Andreea Marin. Personal, aș prefera să-i prețuim așa cum se cuvine viața. Și cred că o urgentă căsătorie ca la carte cu irezistibilul maseur turc ar rezolva multe probleme. Începînd cu toate ONG-urile zînei, care, brusc, n-ar mai avea voie să iasă din casă.
 • Vocea României a avut 6 episoade cu audiții. A avut 5 doar în sezonul 1.
 • aseara a fost episodul 7 si erau tot auditii.nu? cred ca tu vb doar prostii si te referi la faptul ca vocea rrromaniei a avut doar 5 auditii pe nevazute
 • in etapa live-urilor, audientele kix factor vor scadea la jumatate. Din cauza audientelor foarte slabe, numarul de gale kix factor, a fost redus de la 8 la 5.
 • mona, aici este data audienta tvr1 pe durata emisiunii x factor, nu e emisei pretuieste viata..asadar in audienta tvr 1 intra si o bucata buna din telejurnal, plus publicitatea de dupa...dar nah, unii vor sa ne ia ochii, si sa ne faca sa credem altceva.

Trimite un comentariu

sus