Skip to main content

18 Noiembrie. Ziarul Financiar sărbătoreşte 15 ani de la lansare

 

Publicitate

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

EDIŢIE ANIVERSARĂ. Cu ocazia aniversării a 15 ani, Ziarul Financiar apare astăzi, 18 noiembrie, într-o ediţie specială, de 52 de pagini, scrie Mediafax. Paginile ediţiei aniversare conţin o retrospectivă a economiei, marcând evenimentele importante ce au avut loc şi au influenţat mediul de business al României în cei 15 ani de la înfiinţarea publicaţiei.


Tot astăzi, Ziarul Financiar începe seria evenimenteloraniversare cu "Deschiderea Oficială a Şedinţei de Tranzacţionare a Bursei de Valori Bucuresti (BVB)", la sediul BVB, de la ora 09.30. La eveniment vor participa, alături de redacţia ZF, cei mai de seamă reprezentanţi ai Bursei de Valori, ai fondurilor mutuale, ai pensiilor private şi ai asociaţiilor de investitori.
Ziarul Financiar sărbătoreşte 15 ani de business pentru România


PREŞEDINTELE GOOGLE, ÎN BOARD-UL THE ECONOMIST. Preşedintele executiv al Google, Eric Schmidt, a fost numit în consiliul de conducere al grupului de presă The Economist, care deţine influentul săptămânal britanic The Economist, scrie Mediafax.
Potrivit theguardian.com, Eric Schmidt va face parte din board-ul grupului The Economist, din postura de director non-executiv.
Schmidt, care a fost numit în conducerea The Economist ca urmare a votului unui acţionar al grupului, pentru un mandat de trei ani, îşi va prelua responsabilităţile în această lună.
Preşedintele Google, numit în consiliul de conducere al grupului de presă The Economist


EXPERIMENT. Publicaţia franceză Libération a eliminat toate fotografiile din paginile ediţiei sale de joi pentru a demonstra importanţa şi forţa pe care o au imaginile, scrie Mediafax.
Chiar în ziua în care la Paris s-a deschis târgul de fotografie Paris Photo, ziarul francez Libération a decis să scoată din paginile ediţiei sale din 14 noiembrie toate imaginile, în încercarea de a arăta importanţa şi puterea pe care o au fotografiile, au declarat editorii cotidianului, informează bjp-online.com.
"Pentru prima dată în istoria sa, Libération este publicat fără fotografii. În locul imaginilor, poate fi văzută o serie de chenare goale, care creează o formă de tăcere, una inconfortabilă", a spus jurnalista Brigitte Ollier, de la departamentul cultural al Libération.
Ziarul Libération a eliminat fotografiile din paginile sale pentru a sublinia importanţa imaginilor


CTP, DESPRE CINEMATOGRAFIE, ÎN “FILMAR”. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmar" - care cuprinde texte ce abordează subiecte legate de cinematografie, fără să ocolească însă analizele unor evenimente recente - pe 24 noiembrie, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus de la Bucureşti, scrie Mediafax.
Lansarea volumului va avea loc duminică, 24 noiembrie, de la ora 12.00, la standul Dacia din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.
Cristian Tudor Popescu (născut în 1956, în Bucureşti) este senior editor al gandul.info, filmolog, doctor în cinematografie al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", unde susţine un curs de Tehnici de manipulare şi propagandă în cinematografie şi televiziune. Este gazda emisiunii "CineTePrinde", difuzată de Pro Cinema.
Cristian Tudor Popescu îşi va lansa volumul "Filmar", pe 24 noiembrie, la Gaudeamus


ZF PRINT. PARTENERIAT. Ziarul Financiar şi Orange au lansat, vineri, secţiunea "ZF Print" din cadrul platformei online www.ZFCorporate.ro, disponibilă pentru clienţii Orange, unde cititorii pot găsi cele mai importante ştiri şi materiale de presă publicate în ediţia tipărită Ziarul Financiar, scrie Mediafax.
Astfel, toate articolele apărute în ediţia tipărită ZF vor putea fi citite în secţiunea "ZF Print" de pe platforma www.ZFCorporate.ro. Costul unui abonament lunar la această secţiune va fi de 12 euro (TVA inclus). Astfel, abonaţii vor avea acces lunar la peste 1200 ştiri, analize şi opinii şi vor primi ziarul pe toată perioada cât vor avea această opţiune activată.
Cele mai importante informaţii de business, acum în secţiunea "ZF Print" din ZFCorporate.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus