Skip to main content

Bingo România se mută de la Acasă la Kanal D. Cove şi Niculina Stoican, noii prezentatori

 

Niculina Stoican si Cove - Bingo Romania - Kanal D (2)

Publicitate

Emisiunea Bingo România, difuzată până acum de Acasă TV, se mută din această săptămână la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată duminica, de la ora 15.00. Niculina Stoican şi Gabriel Coveşeanu vor lua locul prezentatorilor Nicoleta Luciu şi Max.

„Mă bucur că în fiecare săptămână oferim premii fabuloase în cel mai revoluţionar joc de bingo din România. Pentru că la Bingo România probabilitatea de câştig este cea mai mare, îi invit pe telespectatorii Kanal D să participe, iar în fiecare duminică, de la ora 15.00, să urmarească show-ul pregătit de noi pentru că norocul le poate surâde în orice moment”, a spus Gabriel Coveseanu.

Niculina şi Cove vor avea şi două ajutoare: Andrei Coman şi Ana-Maria Barnoschi.Regulamentul concursului poate fi gasit pe site-ul www.kanald.ro.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • OAMENI BUNI NU MAI ARUNCATI CU BANII AIUREA...JEGOSII ASTIA FAC EMISIUNE PE BANII VOSTRII...BANI DIN CER NU CAD
  • as dori un nr. de tel.sa va pot telefona pt.ca nu reusesc sa cumpar bilete.MULTUMESC.
  • logic ca bingo Romania e ceva frumos si curat nu tigania dupa antenna 1
  • E de vazut care e mai bun, Super BingoMetropolis sau Bingo Romania.
  • Cred ca audienta de pe Acasa era mizerabila iar inchirierea spatiului de emisie foarte scumpa...cit despre noua echipe de prezentatori...este de "soc" ...neinspirata...mai bine o puneau pe Tonciu linga Cove, ptr ca Niculina Stoican chiar nu are nicio treaba.

Trimite un comentariu

sus