Skip to main content

Cazul Antena 2 - Antena Stars, discutat într-o şedinţă specială la CNA

 

antena stars
În urmă cu două săptămâni, site-ul antenastars.ro anunţa că postul se va lansa pe 16 decembrie

Publicitate

Transformarea postului Antena 2 în Antena Stars va fi rediscutată luni, 16 decembrie, într-o şedinţă specială a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), potrivit ordinii de zi a instituţiei, remisă paginademedia.ro.

Consiliul Naţional al Audiovizualului organizează în mod obişnuit două şedinţe publice pe săptămână (marţea şi joia).

Introducerea acestui subiect pe ordinea de zi a fost criticată de Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, doi membri ai Consiliului, vineri, într-o scrisoare în care îi cereau demisia preşedintelui CNA, Laura Georgescu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

"Îi cerem demisia până luni (16 decembrie - n.r.), zi în care a convocat o şedinţă extraordinară a CNA, motivând public că nu are nicio problemă să introducă cu celeritate pe ordinea de zi dosarul Antena 2", se mai arată în scrisoarea semnată de Narcisa Iorga şi Valentin Jucan.

Cei doi membri CNA spuneau în scrisoarea deschisă de vineri că rediscutarea într-o şedinţă extraordinară a cazului Antena 2 - Antena Stars conduce la ideea că Laura Georgescu cedează "unor presiuni inadmisibile".

"Preşedintele CNA a acceptat ca luni să fie organizată o şedinţă extraordinară pentru a include pe ordinea de zi subiectul Antena 2, ceea ce înseamnă că răspunde unor presiuni inadmisibile, indiferent de unde ar veni acestea. Ne opunem transformării CNA în Consiliul Naţional al Antenelor şi cerem demisia preşedintelui Laura Georgescu, pentru a pune capăt acestei întâmplări nefericite din istoria CNA", se mai arată în scrisoarea semnată de Narcisa Iorga şi Valentin Jucan.

Scrisoarea celor doi a venit ca o reacţie la conferinţa de presă organizată vineri de preşedintele CNA, care a fost dedicată posturilor Antena 2 (Antena Stars) şi Antena 3, parte a grupului Intact.

CONTEXT. CNA a respins în sedinta de marţi (10 dec.) solicitarea Antena Group de a transforma postul Antena 2 în Antena Stars pe motiv că devine o televiziune prea tabloidizată, dar şi din cauza Biancăi Drăguşanu Slav care apărea în grila postului. În şedinţa de joi (12 dec.) acest subiect nu a mai intrat pe ordinea de zi.

Postul Antena Stars ar fi trebuit să se relanseze, în această formulă, din 16 decembrie.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dorina dorina
    Succes noului post lansat .Bianca nu avea ce sa caute in aceasta schema.
  • Maria Preda Maria Preda
    Sedinta speciala fiindca au comis-o grav de prima data. Clar trebuie sa faca un efort sa remedieze situatia.
  • Sabin Sabin
    O sa fie un canal foarte bun, sper doar sa nu scoată emisiunea lui Morar.
  • Lorena Lorena
    Ii doresc doamnei Georgescu sa ramana inchisa intr-o camera cu televizor blocat pe Taraf TV si LABE1 sa vada acolo ce inseamna mizerie de televiziune. Apoi o sa aprecieze mai bine televiziunea.
  • Cosmina Cosmina
    antena stars o sa fie super! abia astept sa fie inaugurata si sa fie ăprezentata grila oficiala a emisiunilor si moderatorilor!
  • Lola Lola
    O mare mizerie aceasta antena in varianta asta! Uitati-va si voi la acest matinal reprobabil si va vine sa dati cu televizorul de pamant.Felicitari CNA, va rugam aveti grija de copiii nostrii, corectati pe cat se poate disfunctionalitatea din mintea unor monstrii si dorinta de boatie a voiculestilor cu obraz subtire si nerespectuosi!
  • Marian Marian
    Sper sa fie televizata sa vada si cei tineri cum arata cenzura din timpul lui Ceausescu. Ce coincidenta ca a gasit-o moralitatea pe Laura Georgescu fix cand a fost vorba despre Intact....

Trimite un comentariu

sus