Skip to main content

Eurosport a achiziţionat Premier League pentru România

 
premier
premier

premier

Publicitate

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League pentru transmiterea, în România, a meciurilor din prima ligă a campionatului englez de fotbal, începând din data de 21 decembrie şi până în anul 2016.

Acordul cuprinde drepturile de transmisie în România pentru restul sezonului 2013 -2014, precum şi pentru sezoanele 2014 - 2015 şi 2015 - 2016.

Grupul Eurosport a achiziţionat, de asemenea, drepturile de transmisie pentru Internet şi
echipamente mobile.

Valentin Macovescu, Director Relaţii Internaţionale al Grupului Eurosport, a declarat:„Suntem încântaţi de achiziţionarea drepturilor pentru English Premier League, valabilepentru toate platformele media. Această competiţie de top completează oferta noastră deevenimente premium pentru Romania. Mai presus de cluburile prestigioase şi de starurilesale, English Premier League este recunoscut pe plan internaţional drept unul dintre cele mai populare campionate de fotbal. Suntem nerăbdatori să putem oferi abonaţilor din România această excepţională competiţie”.

Richard Scudamore, directorul executiv al Premier League, a adăugat: „În trecut, Eurosport a investit în drepturile de transmisie şi suntem extrem de încântaţi să colaboram din nou. Canalul are un istoric excelent în ceea ce priveşte transmisiunile sportive şi sunt convins că va oferi un conţinut premium care să promoveze Barclays Premier League în rândul iubitorilor de fotbal din România”.

English Premier League completează grila Eurosport care cuprinde deja sporturi de iarnă (cupele mondiale de schi alpin, biatlon, sărituri cu schiurile), transmisiuni directe de la trei dintre cele mai importante turnee de Grand Slam (dintre care Australian Open va începe în ianuarie) şi competiţii cicliste din calendarul mondial (Giro d'Italia, TurulFranţei şi Vuelta). În fiecare weekend, Eurosport 2 transmite în direct până la cinci meciuri din prima ligă germană de fotbal, Bundesliga.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • obelixus obelixus
    Stie cineva nr. de telefon de la Euresport ? Multumesc !
  • sam sam
    Bate joc de abonatii. inainte a luat pe Discovery, acum pe Premier league. Sunt strain cu cetatenie romana si ve spun ca numai in Romania sa bate joc de oamenii. Vreau sa ies din Rcs Rds , dar exista o firma mai serioasa , sau ei sunt monopolist pe pe piata ?
  • paul paul
    Salutare! Vreau sa va spun ca televiziunea mea este NextGen nu DIgi,RdsRcs si mie nu-mi merge Premier League ...
  • micos micos
    Ieri a fost marele derbi Arsenal-Chelsea,si nici vorba nu era ca sa fie transmis,cel putzin pe RDS!Asta chiar e o nebunie,eu de aceea m-am mutat la RDS,de la UPC,pt.ca acestia din urma nu mai transmiteau mai nimic!E o magarie sa te tot muti de la o societate la alta,iar sa fi abonat chiar la toate,este deja o nebunie!Culmea este ca cei de la Digisport HU,pe care mai reuseam sa urmaresc meciuri din P.L.,parca s-au suparat pe noi,si exact de ieri seara,au sistat transmisiile catre Romania.Asta-i chiar prea de tot...!!!
  • Andrei Andrei
    @ultrasfury
    La tine inteleg, ca esti la RCS-RDS, dar eu !? Eu sunt la un post de televiziune din oras la mine si la fel mi s-a intamplat si mie. Acuma cand credeam ca o sa pot sta si eu frumos pe pat sa vad un meci din Anglia cu un fotbal adevarat chiar si cu comentatorii astia romani ... nu ... trebuie sa ma chinui sa ma uit la toate streamurile pe niste posturi din fundu' planetei.
  • ultrasfury ultrasfury
    astia(rcs) ma scot din sarite...ieri au transmis doar prima repriza de la liverpool...se vede ca le este frica de concurenta, daca cei de la eurosport au PL si bundesliga i-a rupt, sincer...sa ramana ei cu liga lui mitica si franta, asta e...o sa vad steaua la bar, cum am facut cu premier league pana acum...
  • Andrei Andrei
    Ieri la Eurosport, doar prima repriza dintre Liverpool si Cardiff City a fost televizata si dupa aceea au bagat cu Schi Alpin (sau ceva de genul) iar meciul Man UTD cu West Ham la fel nu a fost transmis. Inteleg daca nu aveam canalul Eurosport potrivit dar totusi ... prima repriza a fost transmisa iar a doua nu !? Chiar nu inteleg
  • Marian Marian
    Din cauza ca Dolce si RDS au canale proprii de sport. S-au inteles intre ei sa transmita doar Eurosport International. Premier League se transmite pe Eurosport Romania care este retransmis doar de UPC. Mare mirare daca RDS nu scoate din grila si Eurosportul asa cum se auzea prin vara. Mai multe citeste aici http://www.fanatik.ro/de-ce-disparut-premier-league-din-romania-dupa-45-de-minute-141671
  • bahmu bahmu
    era de asteptat ca se va intimpla ceva rau...a se vedea comentariul de mai sus...asta ptr ca nimeni nu a explicat ca eurosportromania este ceva deosebit de eurosportinternational...ca urmare, upc si focus difuzeaza eurosportromania iar Digi si Dolce au la difuzare eurosportinternational.
  • no name no name
    Pe IPTV Dolce Eurosport s-a dat cu schiurile la ora meciului Fulham - Man. City !
  • Nicolae Nachi Nicolae Nachi
    Dupa golul al treilea marcat de Suarez la sfarsitul primei reprize transmisia s-a intrerupt la rcs rds , acum sarituri de la trambulina . Cine manipuleaza transmisia Premier League la Eurosport Romania ?
    Premier League se poate vedea online gratuit pe www.firstrownow.eu
  • florin florin
    Na ca nu mai dă e schi niste nenorociti
  • unudinzona unudinzona
    Eu sunt abonat rds si pe eurosport vad chiar acuma liverpool - cardif
  • Atletico Atletico
    Sunt abonat Dolce si pe Eurosport 1 sunt sarituri cu schiurile ... Se vor vedea vreodata meciurile din PL si pe la noi , sau doar de sarituri vom avea parte in continuare ? ( nu ca le urasc , dar prefer fotbalul englez )
  • John Doe John Doe
    la RDS Eurosport se vad meciurile din Premiership?

Trimite un comentariu

sus