Skip to main content

PE SCURT. Schimbare de grafică la B1 TV

 
Desktop3
Desktop3

Desktop3
Foto sus, vechea grafică, jos, cea nouă

Publicitate

Postul de ştiri B1 TV a trecut printr-o schimbare de grafică. Televiziunea a modificat atat grafica generală de post, dar şi pe cea a jurnalelor de ştiri, după cum se vede în imaginile alăturate.

grafica b1

În acest proces au intrat, printre altele, ID-urile de post, genericele de publicitate, de promo, avertismentele CNA şi burtierele programelor.

Desktop2
Foto sus - vechea grafică, foto jos - cea nouă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • comentatorul comentatorul
    Daca este vorba de grasa aia mica si urata...asa este , sunt de acord.Am auzit niste chestii despre ea de s-a ridicat parul pe mine
  • florin florin
    poate o schimba si pe elodia de la b1 tv
  • OBSERVATOR MEDIA OBSERVATOR MEDIA
    Este adevarat ca a pornit de la inceput altfel decat promitea investitorul.Grafica nu va schimba perceptia romanului despre apartenenta basista a politicii postului si nici nu va deturna informatia ca turcescu si-a cumparat grad militar.Cu astfel de lucruri nu poti sa te dai drept echidistant prezentator al realitatii sociale ca pare un "luat la misto"pe fata.Pe de alta parte, ca si patron(investitor)nu-ti poti bate joc de bani dand putere maxima unei persoane dubioase(din punct de vedere profesional)cum este aceasta titiriga,care de-alungul timpului si-a batut joc de oameni, pe unii dandu-i afara asa, pur si simplu ca nu au venit la ea la spital cand a fost bolnavioara.(Dupa cum scria lumea in acea perioada pe aici pe pagina)Non-profesionalismul s-a arata intruchipat in toata splendoarea lui atunci cand au disparut prezentatori ok si in locul lor au aparut"prezentatori" ai starii meteo.Ce miscare amuzanta facuta in batjocura la adresa lui Cristoiu si a noastra a telespectatorilor! Astfel de lucruri se petrec acolo si daca tu Maria crezi ca noroiul este aruncat,vine cu siguranta de la B1 spre noi.
  • stellea stellea
    Da foarte bine ca se ,mai modernizeaza....si e interesant ca emite in 16:9 desi antenele par sa fie mai puternice...inca nu au nici un canal HD sau sa aiba format 16:9...se vede ca nu prea le merge bine.
  • maria maria
    Multe frustrari prin televiziunile astea. Cum se anunta ceva cum apare cate una care da cu noroi
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Seamana putin a Digi24 .
  • Elis Elis
    Poate o schimba pe Titiriga,pentru ca ar fi miscarea esentiala.Femeia aia a luat de-alungul timpului totul personal.Daca nu ii faci cate un cadou sau sa o mangai cu o vorba asa din cand in cand,te asimileaza ca dusman.Oancea nu vede ca de fapt nu grafica ilo tinea pe loc?Oamenii sunt aceia,angajatii,de la sofer la producatorul general sau ce-o fi aceasta entitate.Deci:B1 poate schimba absolut orice de la masini la antene si pupitre,daca nu schimba omul pervers si mentalitatea o sa bata pasul pe loc.Am vazut trecand pe la B1 oameni frumosi,oameni care te atrageau prin expresia lor dar....au plecat,sau au fost dati afara dupa cum am mai auzit.Grafica este ca o haina,degeaba o imbraca un om fara caracter,urat si nepregatit!
  • ziDzi ziDzi
    poate schimba si studiourile
  • andrei.eu andrei.eu
    da fain de tot superioara celei Antenei3 , grafica B1TV emitand si in 16:9 . Bine modificarea graficii B1TV a fost impulsionata de catre modificarea graficii Antenei3.

Trimite un comentariu

sus