Skip to main content

PRESA DE AZI. Ultimul număr din Academia Caţavencu pe 2013: Care sunt televiziunile care colindă Guvernul

 

ultimul nr academia catavencu pe 2013Revista de satiră Academia Caţavencu încheie anul 2013 cu o ediţie "în spiritul sărbătorilor". "Lăudăm şi cântăm şi ne bucurăm" spun "colingătorii" Guvernului Ponta, pe prima pagină a săptămânalului, într-o caricatură în stilul caracteristic.

Publicitate

"Te-ai săturat de corul de colingători? Ţi se apleacă de toată carnea pe care ţi-o bagă ei pe gât, în post sau pe post? Atunci citeşte singura revistă cu ouă din România: Academia Caţavencu. Ne revedem în 2014. Nu?", stă scris pe prima pagină a revistei.

RECLAME DE SEZON. Reclama Lidl cu sarmale a împânzit ziarele de astăzi. Lanţul de magazine îşi promovează oferta de "carne tocată de porc" "pentru sarmale ca carte" e prima pagină a patru ziare: Adevărul, Click, Libertatea, Ring.

Subiectul Revoluţiei din decembrie 1989 este tratat pe prima pagină de două publicaţii cu apariţie cotidiană: Evenimentul zilei şi Jurnalul Naţional.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, prima pagină a ziarelor de astăzi: 

  • Evenimentul zilei îşi deschide edţia de astăzi cu un amplu articol despre "Revoluţionarii - vedetă ai României". Cotidianul răspunde la întrebarea "Ce au fost şi ce au ajuns actorii principali din '89". Ziarul are pe prima pagină fotografii cu Mircea Dinescu, Ion Caramitru, Gelu Voican Voiculescu, Bebe Ivanovici şi Dumitru Dincă". 
  • "Teroriştii din decembrie '89: Luptătorii din "Rezistenţă", este titlul de pe prima pagină a Jurnalului Naţional
  • România liberă are pe prima pagină un interviu cu Dan Dima, specialist în diplomaţie publică şi consilier la Cancelaria Preşedinţiei. "Pe vremea lui Ceauşescu, România avea o imagine mai bună", titrează România liberă, pe prima pagină. 

Screen Shot 2013-12-23 at 10.21.39 AM

  • Gazeta Sporturilor are pe prima pagină un titlu îndrăzneţ - "Păpuşi gonflabile" - pentru "o analiză dură a lui Dan Udrea la capătul unuia dintre cele mai scandaloase sezoane în materie de arbitraj". 
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus