Skip to main content

Pro TV, MasterChef cu copii?

 
masterchef junior
masterchef junior

masterchef junior

Publicitate

MasterChef lansează o noua provocare si porneste in cautarea copiilor talentati in bucatarie.„ Acest anunţ a apărut pentru câteva minute numai pe site-ul Pro TV. Ulterior, anunţul a fost scos. Ce s-a întâmplat?
Contactaţi de paginademedia.ro, oficialii Pro TV au declarat că materialul „care s-a văzut pe site a fost un test al unei aplicaţii de înscrieri pe care am dorit să o testăm”.

Pregăteşte Pro TV un MasterChef cu copii?

„Avem în plan să continuăm MasterChef. E posibil să facem şi o variantă cu copii. Nu am luat încă o decizie”, a declarat pentru paginademedia.ro Maria Apostol, Marketing & Corporate Affairs Director la PRO TV.

Antena 1 a lansat deja înscrierile pentru Top Chef cu copii

Postul de televiziune al Antena Group a anunţat recent că pregăteşte o emisiune culinară în care copiii sunt concurenţi.

Pe site-ul Antenei, proiectul este promovat sub numele "Junior Chef."

"Cei mai mari Top Chefi din Romania incep cautarile pentru cei mai mici bucatari!
 Ai intre 9 si 14 ani, asculti de parinti dar tu faci legea in bucatarie?
Au inceput inscrierile la cel mai nazdravan spectacol culinar: Junior Chef!", anunţă postul de televiziune.

Junior Chef ar fi al doilea proiect cu copii difuzat de Antena 1. Next Star, concursul de talente prezentat de Dan Negru este difuzat în fiecare joi, cu cifre foarte bune de audienţă, la concurenţă cu serialul Las Fierbinţi şi cu partidele din Europa League.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @spiridusul, Ce idei originale are antenuta? Cei de la x factor au copiat regulamentul de la editile live Vocea romaniei. Asta e originalitatea despre care vorbesti?
 • @cosmina, Cine spune ca ProTV nu e cel mai bun post TV? Postacii lui felix?
 • @maria preda, S-a vazut valoarea stop chef cand a fost in confruntare directa cu Master Chef. Audienta Master Chef a fost de trei ori mai mare fata de top chef.
 • Productiile antena1 sunt extrem de slabe! Master chef are audiente duble fata de stop chef, iar Vocea Romaniei are audiente duble fata de kix factor.
 • terminati cu prostiile, problema nu e cine pe cine copiaza. sa faca amandoua posturile aceeasi emisiune si sa o difuzeze in acelasi timp daca au curaj. important e cat de bine este facuta emisiunea respectiva. cine baga mai multi bani in decoruri, in costume, cine are juarti si prezentatori mai buni, concurenti mai cu priza la public. ASTA face diferenta. nu cine face primul un show si cine copiaza. problema Antenei 1 este ca baga bani acolo unde nu se vede. dar poate ca vor invata si ei la un moment dat.
 • Cit ai fi de incorect si de partinitor:se vede clar,protv e cu o clasa peste antena1.
 • Expertule, mergi la buda ca doar acolo poti fi expert. Lasa-nu cu teoriile astea contra antene.
 • Si parintii Expertului au aflat ca se va naste un copil al carui singur crez va fi Pro Tv-ul si repede au facut si ei unul.
 • Antena vad ca are idei din ce in ce mai originale. Prostv-u a ajuns la fundul sacului?
 • Pai de ceva vreme Antena e cu 10 pași în fata Pro-Tv'ului în materie de divertisment.
 • Expertule...nu te vad bine cu tot entuziasmul asta fata de pro tv...ia-ti gandul, e pe butuci...antena vine in forta din urma si nu ai ce face, deca sa te conformezi cu ideea ca nu mai e pro tv cel mai bun post tv

Trimite un comentariu

sus