Skip to main content

Top Chef, înlocuit de reluarea În puii mei. Emisiunea culinară se mută vinerea

 

mihai bendeac

Bendeac, în reluare. Reluarea În puii mei, realizată de Mihai Bendeac, va fi redifuzată de Antena 1 în zilele de luni, în locul emisiunii Top Chef. Show-ul culinar se mută, din această săptămână, vinerea, de la 22.30, în continuarea iComedy.

Emisiunea Top Chef a suferit o astfel de mutare şi în primul sezon, de anul trecut. Show-ul fusese mutat de luni, în serile de vineri, tot de la 22.30.

Show-ul a avut audienţe sub media staţiei. În noiembrie, Top Chef a avut o medie de 443.000 de telespectatori, la nivel urban, pe ediţie, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În octombrie, show-ul culinar a avut o medie de 522.000 de telespectatori, pe urban.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sarba Sarba
    Aveam si noi o emisiune icomedy iar acum au luat-o si au pus rahatu de TOP CHEF!!!
  • Sarba Sarba
    Uastia de la antena1 sunt foaie de idigo pt ca - pro tv a facut MASTER CHEF au facut si ei TOP CHEF -protv a facut vocea romaniei au facut si ei X FACTOR.Deci nu sunt praf????Ce spuneti??
  • grigore grigore
    deci 5 minute de reportaj la știri despre cum femeile gândesc diferit decât bărbații. aflu de pe net că singura emisiune la care te puteai uita la antene fără să faci lăței a fost mutată. pungești nimic, roșia montană nimic... vă mai și supărați că vă bagă lumea ponta'n gură. țărani supraplătiți... acum vă fac și o reclamație la cna că nu vă respectați grila de programe. amatorilor
  • blondinaad blondinaad
    Mai bine sa se scoata emisiunea TOP CHEF,ca orice ar face cu aceste permutari nu mai rezolva nimic,audientele sant de ras daca stai sa te gandesti ca totusi concurentii sant CHEFI, nu amatori ca la MASTER CHEF.
    Santeti varza ,lasati va de aceste shouri paguboase.
  • Ani Ani
    Bendeac spune ca va semna cu o televiziune...
    ii sa terminat contractul cu Antena sau a ajuns ca un comun acord cu Antena? desi nu prea cred.
  • dinulescu dinulescu
    :))) reluari? bine pentru bendeac. afara se traieste toata viata de pe urma reluarilor. daca antena o tine tot asa, bendeac se poate pensiona si sa traiasca bine mersi:)))) ah, ce lovitura i-au dat:)))))
  • alex alex
    " Cei mai profestionisti " sunt doar la antene
  • Ionut Ionut
    Bendeac a anunțat pe pagina de facebook ca urmează sa semneze cu o televiziune... Citez ce a scris Bendeac

    Sursa : Facebook
    Mai nou, pe Antena 1 rulează lunea reluări cu mine (difuzate a sasea oară!!!!). Dacă adăugăm faptul ca vinerea este, in continuare, iComedy (format ce-mi aparține), ce concluzie tragem?

    Oricum.. Sunt decis sa propun televiziunii cu care urmează sa semnez, ca show-urile mele sa se suprapuna cu programele tot cu mine, redifuzate de Antena.

    Iar, peste astea, in aceeași seara, sa urcam si show-ul de pe YouTube...

    Asta da concurenta!

    O zi faina!

    PS - Nu am apucat sa-l felicit pe Mircea Badea pentru faptul ca va avea un copil. Jur ca nu e nicio ironie. Si ma bucur mult pentru el. Il va schimba aceasta experiența. Si, evident, in bine. Carmen pare genul de femeie care devine o mama fabuloasa. Deci, felicitări!
  • alex_2 alex_2
    Tot dau reclama la reluarea In Puii Mei insa nu ziceau cand au mutat TopChef. Chiar ma intrebam cand e. Greu de imaginat cata prostie e in A1 asta...
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Dupa ce au facut praf doua sezoane top chef, antenistii nu au invatat nimic! Audientele Master Chef sunt de aproape trei ori mai mari fata de top chef pe comercial.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Antenistii au mai distrus un show!
  • constantin constantin
    va rog sa ne spuneti si nou ce rating a avut bingo romania de pe kanal d

Trimite un comentariu

sus