Skip to main content

Acasă TV redifuzează telenovela românească Regina

 

telenovela Regina Acasă TV redifuzează sezonul doi din telenovela românească Regina, cu Diana Dumitrescu, Bogdan Albulescu, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Gheorghe Dinică, Dan Condurache, Marin Moraru, Florina Cercel, Florin Zamfirescu, Stela Popescu, Nicoleta Luciu, Augustin Viziru, Andreea Ibacka si Doinita Oancea.

Publicitate

Începând de astazi, de luni până joi, de la 21:30, telespectatorii pot urmari al doilea sezon al serialului Regina.

În noua sa grilă, Acasă TV mizează nu doar reluarea acestei telenovele, ci şi pe emisiunile tabloide.

"Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Mircea Solcanu, Cabral si Marius Nita, prezentatorii emisiunilor Povestiri adevarate, Povestiri de noapte si Cancan.ro, se intorc din vacanta şi promit să aducă Acasă cea mai tare ora de tabloid!", potrivit unui comunicat de presă al canalului din grupul Media Pro.

Despre telenovela Regina

Regina, continuarea telenovelei Inimă de ţigan, a fost lansată în toamna anului 2008 de postul Acasă TV, deţinut de grupul Central European Media Enterprises, din care face parte şi Pro TV.

Pe 29 septembrie 2008, Acasă TV a difuzat primul episod al telenovelei „Regina”, produsă de firma Promance pentru canalul grupului Media Pro.

Serialul Regina a fost unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune. "Cele 160 de episoade ale „Reginei”, difuzate în perioada septembrie 2008 – iunie 2009, au avut un rating mediu de 9,3% la nivel urban", potrivit unui articol publicat de Forbes România.

În luna iunie 2009, la fiecare episod al telenovelei s-au uitat, în medie, 935.000 de telespectatori din mediul urban, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Subiectele de pe agenda emisiunilor tabloide de la Acasă TV

Nunta Andreei Marin cu Tuncay Ozturk, destinaţiile şi ţinutele de Revelion ale vedetelor, se numără printre principalele subiecte ale emisiunilor de astăzi de la Acasă TV.

"Unde au sarbatorit vedetele Revelionul 2014? Ce tinute spectaculoase au purtat in noaptea dintre ani? Cine s-a imbracat cel mai bine, care a fost cea mai sexi aparitie, dar si cea mai neinspirata vestimentatie la petrecerile fastuase de Revelion? Telespectatorii vor afla tot astazi Acasă", potrivit aceluiaşi comunicat de presă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    acasa a scazut foarte mult , este depasit de a3, national
  • anonimm anonimm
    adancuri...adancucuri...
  • iroflorin iroflorin
    adincuri!
  • iroflorin iroflorin
    ce s-a intimplat cu furtuna din adicuri???
  • alex alex
    O sa redifuzeze de la episodul de la care a ramas inainte sa inceapa Ingeri Pierduti
  • Alex Alex
    Super, deabea astept sa inceapa:x felicitari acasa tv pentru noua grila si asteptam cu nerabdare serialul O noua viata!:)
  • cata cata
    asa imi place

Trimite un comentariu

sus