Skip to main content

Capitala va avea o televiziune de arhitectură și design, IDA TV

 

televizorConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) i-a acordat astăzi licență postului tematic IDA TV, care va aborda subiecte din domeniul arhitecturii și designului.

Publicitate

Noua televiziune a primit licență pentru a emite în București și localitatea Voluntari din județul Ilfov.

Societatea care va opera postul IDA TV se numește Profesional Marketing Group SRL.

Potrivit dosarului depus la CNA de societatea Profesional Marketing Group SRL, investiţia pentru lansarea postului IDA TV se ridică la 55.000 de euro (echipamente şi achiziţionarea de materiale şi conţinut).

În fața Consiliului, pentru a prezenta proiectul IDA TV au venit Viorel Fetica, acționarul principal al noului post, și regizorul de film Adrian Horobeţ. Acesta din urmă este director artistic al IDA TV.

Cei doi nu au precizat, în fața CNA, data exactă la care va fi lansat postul IDA TV.

Viorel Fetinca, acţionarul principal al IDA TV, a spus, în faţa membrilor CNA, că îşi doreşte ca această televiziune să fie "o platformă de comunicare" pentru cei interesaţi de arhitectură.

Regizorul Adrian Horobeţ:

"Aşa cum există în modă postul Fashion TV, aşa vrem să existe în zona designului IDA TV". El a mai precizat că programele vor fi difuzate în format HD (High Definition).

Două licențe pentru București, într-o săptămână

IDA TV este al doilea post de televiziune care primește licență de la CNA în această săptămână și care urmează să emită în București.

Consiliul Național al Audivizualului a mai acordat în ședința de luni o licență pentru VP TV,  o televiziune regionalp, care va fi lansata pana in luna iunie si va emite in Bucuresti si in localitati din judetul Ilfov. VP TV va avea sediul la Ploiești.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu