Skip to main content

Capitala va avea o televiziune de arhitectură şi design, IDA TV

 

televizorConsiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) i-a acordat astăzi licenţă postului tematic IDA TV, care va aborda subiecte din domeniul arhitecturii şi designului.

Publicitate

Noua televiziune a primit licenţă pentru a emite în Bucureşti şi localitatea Voluntari din judeţul Ilfov.

Societatea care va opera postul IDA TV se numeşte Profesional Marketing Group SRL.

Potrivit dosarului depus la CNA de societatea Profesional Marketing Group SRL, investiţia pentru lansarea postului IDA TV se ridică la 55.000 de euro (echipamente şi achiziţionarea de materiale şi conţinut).

În faţa Consiliului, pentru a prezenta proiectul IDA TV au venit Viorel Fetica, acţionarul principal al noului post, şi regizorul de film Adrian Horobeţ. Acesta din urmă este director artistic al IDA TV.

Cei doi nu au precizat, în faţa CNA, data exactă la care va fi lansat postul IDA TV.

Viorel Fetinca, acţionarul principal al IDA TV, a spus, în faţa membrilor CNA, că îşi doreşte ca această televiziune să fie "o platformă de comunicare" pentru cei interesaţi de arhitectură.

Regizorul Adrian Horobeţ:

"Aşa cum există în modă postul Fashion TV, aşa vrem să existe în zona designului IDA TV". El a mai precizat că programele vor fi difuzate în format HD (High Definition).

Două licenţe pentru Bucureşti, într-o săptămână

IDA TV este al doilea post de televiziune care primeşte licenţă de la CNA în această săptămână şi care urmează să emită în Bucureşti.

Consiliul Naţional al Audivizualului a mai acordat în şedinţa de luni o licenţă pentru VP TV,  o televiziune regionalp, care va fi lansata pana in luna iunie si va emite in Bucuresti si in localitati din judetul Ilfov. VP TV va avea sediul la Ploieşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus