Skip to main content

Dan Diaconescu, executat silit de fostul președinte CNA pentru 23.000 de euro

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

OTV a fost închis, dar Dan Diaconescu este urmărit de procese. Dan Diaconescu a ajuns să fie executat silit de către un membru CNA pentru suma de 100.000 de lei (aproximativ 23.000 de euro), potrivit unei decizii definitive a Judecătoriei Sectorului 1, din 13 ianuarie.

Omul de televiziune este executat silit de către Răsvan Popescu, fost președinte CNA și actual membru în forul audiovizual, care l-a dat în judecată pe Diaconescu pentru că a făcut afirmații defăimătoare la postul OTV.

„Încuviințează executarea silită imobiliară cu privire la imobilul situat în localitatea București, strada Căpriorilor, nr. 6,  proprietatea debitorului Diaconescu Cristian Dan pentru recuperarea creanței în suma de 102.008,3 lei”, se arată în decizia instanței.

Imobilul din strada Căpriorilor este deja în executare silită, din septembrie 2013, de către BRD pentru suma de cinci milioane de euro, potrivit Adevărul.

OTV a derulat la începutul lui 2012 o campanie puternică împotriva CNA, instituție care a amendat de mai multe ori postul de televiziune. OTV a ajuns chiar să difuzeze imagini de paparazzi în care Răsvan Popescu, președintele CNA, ieșise la cumpărături, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În timp ce imaginile se derulau, pe fundal Dan Diaconescu și invitații săi făceau tot felul de comentarii la adresa președintelui CNA.

„Haideți să vedeți niște poze cu președintele CNA în funcție, domnul Răsvan Popescu (...) și se duce și el să-și ia o damigeană cu vin de la o cramă. Domnul Popescu nu se dezminte. Țara arde și domul Răsvan Popescu bea", comenta Dan Diaconescu.

Comentariile și supozițiile lui Dan Diaconescu:

  • „Interesant este că folosește mașina poporului român, este mașina de serviciu, pe care noi o plătim din greu, și benzină și întreținere".
  • „Cară omul canistra cu mașina statului, cu mașina poporului plătită din greu".
  • „Ăsta ne amendează pe noi cu 50.000 de euro ca să se ducă să-și ia vin a doua zi. Păi vi se pare normal?"

Decizia integrală a instanței, în continuare: 

Este vorba despre Admite cererea de incuviintare a executarii silite. In baza art. 665 alin. 3 si art. 819 NCPC incuviinteaza executarea silita imobiliara cu privire la imobilul situat in Bucuresti, strada Capriorilor, nr. 6, sector 1, nr. cadastral (topografic 200641) , nr. CF vechi 23589, nr. cad. vechi 11334, proprietatea debitorului Diaconescu Cristian Dan pentru recuperarea creantei in suma de 102008,3 lei, in temeiul titlului executoriu reprezentat de sentinta civila nr. 1267/05.02.2013 a Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti, la care se vor adauga cheltuielile de executare, la solicitarea creditorului Popescu Rasvan. Autorizeaza creditorul sa treaca la executarea silita a obligatiei cuprinse in titlul executoriu. Fara cale de atac. Pronuntata in sedinta publica, azi, 13.01.2014.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu