Skip to main content

EXCLUSIV. Americanii sună retragerea din celebrul turn al Pro TV. Clădirea este deţinută de Sârbu

 

Turnul Pro TV este deţinut de Adrian Sârbu. Americanii CME au halele din spate şi de lângă clădire

Publicitate

Turnul Pro TV, sediul staţiei încă de la lansarea postului este obiectul unei discuţii între americanii de la CME (proprietarii Pro TV) şi Adrian Sârbu, fostul şef al companiei şi, totodată, proprietarul clădirii.

Americanii de la CME, proprietarii Pro TV, vor să îşi mute o parte din birourile din turn.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, americanii şi-au anunţat intenţia de renunţa, parţial, la spaţiile din turnul Pro TV, al cărui proprietar este o companie deţinută de Sârbu. Adrian Sârbu este proprietarul clădirii şi al parcării de lângă aceasta.

Americanii deţin, în schimb, câteva clădiri contruite în spatele turnului, unde este studioul ştirilor şi unde funcţionează şi alte birouri ale companiei.

Pentru CME, clădirea turnului nu este importantă doar din punct de vedere imobiliar. Pe turnul Pro TV sunt instalate echipamente de telecomunicaţii importante pentru emisia staţiilor de televiziune.

Potrivit unor informaţii Paginademedia.ro, există posibilitatea ca americanii să se mute cu toate birourile (nu doar parţial) din turnul lui Adrian Sârbu.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • andrei andrei
  Sai fie rusine ca Adrian Sârbu da afara protv din seriu din buc . Acostruit cel mai bun post din promania si acum tot el il distruge . Rudine
 • miha miha
  nu-mi vine sa cred. dupa atatia ani.............incredibil!!!!
 • name name
  pai sa-i ***** si pe sarbu si pe americani ca au desfiintat piscina scolii 56 ca sa-si faca ei studioul prosttv
 • villy villy
  Ce cladire sa cumpere Sarbu ? Are multe cladiri.
 • Teo Teo
  Si daca nu cumpara clădirea Sârbu ce se întâmpla cu ea? Știu o clidire abandonată asemănătoare lângă liceul nichita stanescu din sector 3.
 • Cristi Cristi
  Adi ALTUL, te referi desigur la ICECHIM si la cladirea in care a fost Radio Contact, pe Splai.
 • monica monica
  adi ALTUL: bati campii rau. era o companie de constructii. esti varza. taci din gura.
 • w w
  super. radio 89,5 dance fm se muta. antena sa fie la buftea.
 • Adi ALTUL Adi ALTUL
  Adi, acolo era sediul unui institul de proiectări în chimie, cred că ICHIM se numea. Sârbu s-a oferit să-l cumpere după care l-a desființat și a făcut televiziunea acolo. Desigur, mama mea nu ar fi putut cumpăra clădirea cu pricina nici dacă ar fi oferit dublu. Dar, pe vremea aia, în combinație mai era și Ion Țiriac.
 • protopopescu protopopescu
  mama ce sucar e intre astia. va dati seama cat de ofticati sunt americanii pe sarbu si invers daca nu ajung la o intelegere? faptul ca sarbu a plecat de la CME in mod normal nu trebuie sa afecteze un contract de chirie. sau poate ca americanii s-au saturat sa plateasca o chirie mult mai mare decat preturile din piata. ca doar Sarbu asa facea banii.
 • villy villy
  Si la Buftea sunt proprietati ale lui Sarbu, de aici zvonul cu vanzarea studiourilor.
 • Adi Adi
  Nu se intreaba nimeni cum a pus mana Sarbu pe aceasta cladire in anii 90 ? Asta investigatie jurnalistica.
 • ionut ionut
  nimic nou sub soare! se stie de anul trecut lucrul asta! termenul este 31 martie pentru eliberarea integrala a cladirii!

Trimite un comentariu

sus