Skip to main content

Gușă, păsuit șase luni ca să-și lanseze Realitatea Plus, televiziunea internațională

 

Foto: Remus Badea, Mediafax Foto
Foto: Remus Badea, Mediafax Foto

Publicitate

Lansarea postului de știri Realitatea Plus se amână. Firma lui Gușă, Geopol International, a obținut de la CNA o prelungire a valabilității licenței cu șase luni.

În urmă cu un an de zile, pe 17 ianuarie 2013, Cozmin Gușă primea licență de la CNA pentru a lansa un alt post de știri, Realitatea Plus. În afară de prelungirea votată astăzi de membrii Consiliului Național al Audiovizualului, firma Geopol International mai are dreptul la încă o prelungire tot de șase luni. Dacă nici după această perioadă Realitatea Plus nu începe să emită, Cozmin Gușă poate pierde licența obținută.

În proiectul pentru care Consiliul Național al Audiovizualului i-a acordat licență, Realitatea Plus era prezentată ca o televiziune "ce va avea difuzare națională și internațională în principal în Balcanii de vest și Republica Moldova", după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În urmă cu un an de zile, Cozmin Gușă le mai spunea membrilor CNA că "programul va fi în limba engleză, iar pe crawl vor rula informții traduse în limba țării în care este difuzat".

Cozmin Gușă, despre proiectul Realitatea Plus, în urmă cu un an

  • „Facem un demers în principal de a extinde un brand românesc într- o zonă emergentă. Este zona vizată de următoarea extindere a Uniunii Europene”.
  • „Un pilon important va fi studioul de la Bruxelles care va deservi această televiziune, Realitatea plus”
  • „Se adresează audienței interesate de integrarea europeană, administrației care este preocupată de acest proce”, declara Cozmin Gușă, pe 17 ianuarie 2013, în fața membrilor CNA.

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Gusa asta e tipic amaratul rupt in cur care, printr-o conjunctura favorabila, s-a urcat intr-un pom de unde nu-l mai da nimeni jos. Vorbetele asta nu are nicio pregatire; nimeni nu stie cum (si nici cand) a aparut prostovanul asta in peisajul politic si media - nu mai intreb de ce a aparut fiindca nu se impunea un tip ca Gusa. Veti remarca, daca deja n-ati facut-o, ca atunci cand e invitat sa-si dea cu parerea despre ceva, ipochimenul tutuieste pe toata lumea desi nu cred ca-i cunoaste nici pe jumate. E suficient sa-i citesti prima fraza ca sa intelegi cat e goala ii e cutia craniana - i-auziti aici: „Facem un demers în principal de a extinde un brand românesc într- o zonă emergentă.” Dupa ce citesti asta, o data si inc-o data, iti vine sa-ti zici in gand ”Manca-ti-as” ... Dar asta e - romanii cred ca au undeva in fiinta lor o fibra care tremura a placere atunci cand vine cineva care vrea sa-i prosteasca. Iar acest Gusa e omul...

Trimite un comentariu