Skip to main content

Oreste, după Antena 2, predă cursuri de spiritualitate. „Nu mai vreau divertisment"

 

Mircea Radu OresteDupă plecarea de la Antena 2, din octombrie 2013, Oreste s-a dedicat exclusiv cursurilor de "dezvoltare personală" prin meditaţie. Fostul realizator al emisiunii "Codul lui Oreste" ţine cursuri şi conferinţe de spiritualitate, în Bucureşti şi în ţară, potrivit Click!.

Publicitate

„Totul a început în 2008, însă în ultimele luni aceste cursuri de dezvoltare personală au luat amploare. (...) Ideea mi-a venit în momentul în care am experimentat pe propria piele exerciţiul ăsta al autocontrolului, al meditaţiei", a declarat Oreste Scarlat Teodorescu (39 de ani) pentru ziarul Click!.

Oreste: În niciun caz nu mai vreau divertisment. M-aş vedea în emisiuni sociale şi politice

"M-ar interesa ceva mai serios, poate chiar emisiunea pe care am făcut-o, aş continua-o pe site-ul meu. La televizor m-aş mai vedea în emisiuni sociale şi politice, însă divertisment, no way (în nici un caz). Poate la Realitatea TV sau la Digi 24 aş face ceva", a spus Oreste.

La jumătatea lunii octombrie, Oreste a părăsit Antena 2, motivând că „într-o asemenea cloacă morbidă, nu-mi mai regăsesc locul şi nici menirea". La momentul respectiv, el spunea că totul a început de la poziţia lui cu privire la Roşia Montană, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Emisiunea „Codul lui Oreste" a început în 2007 la Antena 2, a fost apoi doi ani la B1TV (2008-2010), după care a revenit în grila postului din Băneasa.

Despre cursurile de spiritualitate ale lui Oreste:

Click: Care sunt cursurile care prind cel mai bine?

Oreste a declarat pentru Click că tehnicile şi principiile de meditaţie sunt în top, urmate de elementele de magie naturală.

"Prin magia naturală învăţăm să comunicăm cu forţele vii ale elementelor şi cu spiritele tuturor regnurilor şi tuturor speciilor de pe pământ. Vom cunoaşte despre influenţa planetelor asupra zilelor săptămânii, despre conlucrarea omului cu natura, elemente sacre, etc."

O şedinţă petrecută în compania lui Oreste durează cinci ore şi costă 200 de lei, potrivit Click!.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geta stratulat geta stratulat
    Fiecare are dreptul la opinia lui ,eu sunt fan Oreste , este inteligent ,cultivat ,profesionist ,are demnitate si este aparator a unor valori importante pentru noi toti ! Dezvoltarea personala ,cautarea spirituala ,cred ca vine un moment cand fiiecare incepe sa caute raspuns la intrebarile esentiale ale existentei !
  • Marian And. Marian And.
    Fiecare cu parerea lui. Nu cred ca cineva are o opinie valabila si benefica pt toti ! Eu am apreciat multe din emisiunile facute de Oreste, nu sunt un fan al lui, dar un permanent doritor de cunoastere, da ! A avut suficienti invitati de la care puteai invata ceva. Alegerile ne apartin ! Nu voi viziona in nici un caz emisiuni politice sau sociale facute de el. Sunt suficienti poluatori in domeniu, iar cei ce vor sa faca ceva, sa treaca la fapte ca de vorbe sunt satul. Nu i se potriveste domeniul in care doreste sa activeze pe viitor ! Pregatirea lui profesionala in domeniul teologiei, poate fi folositoare multora . Timpul v-a decide.
  • adrian adrian
    nu sunt fan oreste, dar nu pot sa nu observ ca pana si acum se gasesc unii care sa dea intr-un om care spune ca se retrage din televiziune... ce este rau ca tine cursuri de spiritualitate? le-ati incercat inainte sa aruncati cu rahat?
  • mm mm
    Are probleme la etaj saracu'.Bine ca nu mai vrea "divertisment" dar da interviu in Click.
  • Alex.D Alex.D
    @Marian -> RESPECT !
    Unii chiar nu pot intelege.
  • maria maria
    Asta lipsea. De la pupatul moastelor la vorbitul cu mortii. Dar nu-ti dai seama ca prostesti si mai mult poporul asta care si asa nu prea a iesit din Evul Mediu?
  • marian marian
    Aia cu aruncat rahat in prieteni ... este atat de exagerata. Poate ca "prietenii" si-au schimbat comportamentul .. iar reactia lui este una fireasca. Nu toti oamenii trec usor peste disonante cognitive... Nu sunt fan Oreste, nu cred in ceea ce el se incredere .... dar ii apreciez onestitatea si incacitatea de ticaloshenie ...
  • geo geo
    Oreste a cam luat-o asa, razna de tot...pacat de el, era un baiat de treaba...acum cind deschide gura cu "spiritualitatea" lui schimb canalul.
  • Alexys Alexys
    Te invata cum sa arunci cu rahat in prieteni. Cum sa pui botul la asta cand a stat ani de zile in trustul Intact si dintr-o data a avut o iluminare ca-i " o cloacă morbidă". Hai sictir!!!
  • mirceA mirceA
    Totusi, se uita cineva in gura lui Oreste ?!
    Adica... omul e cu mintile in alte lumi.

Trimite un comentariu

sus