Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevarul: "Deveselu: cum aşteaptă oltenii banii lui Obama"

 

presa de azi, Adevarul, 21 ianZiarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre viaţa celor 950 de familii din comuna Deveselu (Olt), unde va fi instalat scutul antirachetă - o investiţie americană de peste 400 de milioane de dolari.

Publicitate

"Deveselu: cum aşteaptă oltenii banii lui Obama", titrează Adevărul pe prima pagină. Cotidianul scrie mai jos că deşi "bătrânii din Deveselu încă nu i-au văzut la ochi pe americani", aceştia nu au cum să ignore efectele venirii lor în sat.

"La trei luni de la inaugurarea oficială a lucrărilor de reamenajare a bazei militare americane de la Deveselu, localnicii încă nu au dat nas în nas cu soldaţii Unchiului Sam, dar primele semne se văd peste tot: în comună s-a introdus reţea de apă şi canalizare şi se construieşte o staţie modernă de epurarea apei", mai scrie Adevărul, pe prima pagină.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, alte titluri din presa de astăzi:

Gazeta Sporturilor: "Halep-Hap!", este titlul de pe prima pagină a ziarului de sport. Cu acest titlu, cotidianul GSP marchează victoria Simonei Halep din Australia. "S-a dat de trei ori peste cap şi s-a transformat într-o premieră istorică", mai scrie Gazeta Sporturilor. "Simona Halep a ajuns în sferturile Australian Open după ce a eliminat-o pe Jankovici, numărul 8 mondial", relatează ziarul de sport.

România liberă se întreabă, pe prima pagină, "Ce resurse are Guvernul pentru a stimula consumul?". Această problemă a fost ridicată de ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, care a spus "pregătim măsuri care să dinamizeze consumul". BNR-ul ar fi de altă părere: "E o idee proastă să stimulăm consumul doar pentru a avea creştere economică".

Evenimentul zilei scrie pe prima pagină că "Baronul de Argeş dă testul corupţiei la Curtea Supremă". Baronul de care vorbeşte EVZ este Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean, inculpat din 2009 pentru fraudă şi mită.

Jurnalul Naţional scrie despre apariţia publică a lui Elan Schwartzenberg la o manifestare inclusă în programul preşedintelui Traian Băsescu, în timpul vizitei din Israel. "Elan Schwartzenberg, pe urmele lui Traian Băsescu", titrează JN pe prima pagină. 

Ziarul Financiar: "Giganţii de pe Wall-Street se bat să vândă pe bursă 15% din Hidroelectrica" - este titlul articolului de primă pagină a ziarului de business.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus