Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor, cu ochii pe Liga vrăjitoarelor. Ce farmece vor antrenorii şi patronii din fotbal

 

gsp

Gazeta Sporturilor, pe urmele vrăjitoarelor. Ziarul publică un reportaj despre cum apelează jucătorii, antrenorii şi patronii la farmece şi descântece pentru a-şi îndeplini dorinţele. Libertatea o are pe prima pagină pe Andreea Marin, despre care se spune că este proaspăt căsătorită.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Gazeta Sporturilor intră şi în Liga vrăjitoarelor. Ziarul publică un reportaj despre cum apelează jucătorii, antrenorii şi patronii la farmece şi descântece pentru „cele mai ciudate motive". Spre exemplu, antrenori din provincie vor farmece care să-i păstreze în funcţie, iar patronii vor răzbunări. Vrăjitoarea Brăţara, una dintre cele mai curtate pentru astfel de operaţiuni, a dezvăluit pentru GSP, că la trecerea dintre ani a făcut „o mare lucrare pentru binele domnului Gigi Becali. Gratis, pentru prima oară!”
  • Academia Caţavencu urează La mulţi ani de Bombotează. Titlul este ataşat unui colaj Adrian Năstase, care astăzi aşteaptă verdictul în dosarul termopanelor, Ion Iliescu şi Victor
  • EVZ a obţinut o chirie mai mică pentru sediul Ministerului Fondurilor Europene, scrie publicaţia pe prima pagină. Mai exact, ministerul dă cu 80 de eurocenţi pe metrul pătrat pătrat peste oferta standard a Tower Center, clădirea situată în apropierea pieţei Victoriei.
  • România liberă publică un interviu cu fostul ambasador al Olandei, Coen Stork: România sub Ceauşescu a fost mai brutală decât Cuba sub Castro.
  • Capital face o analiză a datelor de prognoză ale viitoarelor realizări ale Guvernului pe piaţa muncii: 60.000 de noi locuri de muncă, „fără nicio explicaţie şi fără să aibă argumente solide”. Zeci de mii de noi locuri de muncă pe hârtie, şomaj în economie, titrează publicaţia.
  • Ziarul Financiar prezintă 50 de tendinţe pentru anul 2014. Printre acestea se numără o creştere a PIB cu 2%, creşterea exporturilor cu 10%, iar consumul de energie va scădea cu 4%.
  • Libertatea deschide ediţia de astăzi cu Andreea Marin, care s-ar fi căsătorit civil cu turcul Tuncay Ozturk, în vârstă de 28 de ani. Îşi va risca viaţa de dragul lui Tuncay?, se întreabă tabloidul, care precizează că şansele ca Zâna să mai poată naşte sunt extrem de reduse.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus