Skip to main content

Război Jurnalul Național - EVZ. Jurnalul, un nou atac la „banda celor 7". EVZ răspunde cu „un pamflet"

 

Presa de azi, 20 ianJurnalul Național continuă atacurile la adresa celor șapte jurnaliști, printre care se numără Ion Cristoiu, Robert Turcescu și câțiva jurnaliști ai EVZ.

Publicitate

Evenimentul zilei reacționează sub forma unui pamflet. "La linșajul mediatic, EVZ răspunde în numele Bandei celor 7: Zâmbiți, vă rog!", titrează astăzi cotidianul condus de Dan Andronic, el fiind de asemenea una dintre țintele ziarului Jurnalul Național.

"Campanie de o toxicitate fără precedent la adresa presei independente, în general, și a Evenimentului zilei, în special, lansate de Antena 3 și de Jurnalul Național, am ales să-i răspundem cu zâmbetul pe buze, cu umor, cu o glumă, cu un pamflet. Pentru că de nimic nu se teme prostia mai tare decât de răs", scrie EVZ, în ediția de astăzi.

"Banda celor 7" și-a pus patronul la muncă", este titlul de pe prima pagină a ziarului Jurnalul Național.

Jurnalul Național de astăzi:

"Ca să își sporească forța, cei de la Evenimentul zilei l-au pus la treabă chiar pe marele lor patron. Credem că semnătura De Constantin, sub un nou atac la adresa JN, este a domnului George Constantin Păunescu".

CONTEXT. În articolul apărut în Jurnalul Național vineri, 17 decembrie, mai mulți jurnaliști erau "executați" într-un material care abunda în jigniri la adresa a ceea ce ziarul numește “banda celor 7”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

“Jagardele”, “haimanale”, “pupincuriști” erau doar câteva din apelativele folosite de JN (17 ianuarie) la adresa jurnaliștilor Ion Cristoiu, Robert Turcescu, Dan Andronic (directorul general al EVZ), Silviu Sergiu, Andreea Pora, Mircea Marian și Dan Tăpălagă.

Alte titluri din presa de astăzi:

  • Adevărul spune Adevărul despre Unirea cu Moldova. O echipă Adevărul a mers în Republica Moldova pentru a afla cât de mult își doresc oamenii de peste Prut unirea.
  • Ziarul Financiar publică un interviu cu Treichl: BCR a terminat cu tăierile și este gata gata să se reapuce de business. Publicația mai precizează că șeful Erste Group se declară încrezător că cehul Tomas Spurny, CEO al BCR din aprilie 2012, va fi și un bun manager de creștere, chiar dacă este recunoscut doar ca expert în procese de restructurare.
  • România liberă face analiză asupra viitoarelor alegeri europarlamentare. Alegerile care pot schimba strategii. Cum se pregătesc puterea și opoziția de europarlamentare. 
  • Gazeta Sporturilor deschide ediția de astăzi cu o remarcă critică la adresa lui Bute, care a pierdut în fața lui Jean Pascal, în meciul de duminică dimineața: Parcă te-a antrenat Pițurcă!
  • Ziarul Click!, pe copertă cu sora lui Moni care a avut o petrecere de 150.000 de euro de la iubitul arab.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu