Skip to main content

RCS a scos din grilă VH1 chiar la finalul contractului de administrare cu Pro TV

 

vh1 film cafe colajGrila companiei RCS&RDS a mai suferit o modificare ieri seară, pe lângă introducerea canalelor HD ale Eurosport, despre care Paginademedia.ro a scris AICI.

Publicitate

RCS&RDS a scos televiziunile VH1 şi Film Café și a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, pe reţelele sale de cablu digital din Bucureşti, potrivit Mediafax, care citează surse din industria media.

Eliminarea din grilă a postului VH1 vine la scurt timp după ce televiziunea muzicală a ieșit de sub administrarea Pro TV S.A. și a trecut la Viacom, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. De la 1 ianuarie, Viacom International Media Networks (VIMN) este cea care se ocupă de activitățile de distribuție și vânzare de publicitate pentru VH1, după expirarea contractului cu CME.

RCS nu a anunțat oficial aceste modificări

Informația privind aceste modificări la nivelul grilei nu a fost confirmată oficial de reprezentanții RCS&RDS. Compania nu a comunicat faptul că va scoate din grilele sale televiziunea muzicală VH1 şi televiziunea de filme Film Café și nici introducerea în grilă a televiziunilor History HD, Viasat Nature/ History HD şi Comedy Central Extra, mai scrie Mediafax.

Potrivit telespectatorilor, modificările de grilă nu au fost făcute doar în București

Potrivit mai multor comentarii făcute de telespectatori pe pagina de Facebook a RCS&RDS, modificările în privinţa VH1, Film Café, Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD ar fi fost deja operate şi în alte oraşe din ţară în care RCS are reţele de cablu digital, nu doar în Bucureşti.

Contractul privind distribuția VH1 a expirat la finalul lui 2013

În cazul VH1 - o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS.

De asemenea, RCS&RDS a informat CNA că cele două părţi poartă negocieri pentru prelungirea contractului, după cum a declarat ieri seară, pentru Mediafax, Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • RCS-RDS ne-a obisnuit deja sa scoata si sa introduca fel de fel de programe dupa bunul plac. Nu-i pasa de dorinta telespectatorilor. Fixez posturile pe diferite canale si constat ca au aparut desene animate sau sport pe acele canale -ceea ce nu ma intereseaza, caut iar posturile pierdute si constat ca au disparut din grila.(film cafe, axn black/white,vh1,tv1000,dicovery). M-am saturat de atata lipsa de profesionalism, de parca nu noi i-am plati pe ei !!!
 • Pe DTHul [email protected] inca se pot receptiona cele 2 programe - VH1 şi Film Café - asa ca nu mai dramatizati. Puteati, poate, sa updatati stirea, dar ati lasat-o asa, ati citat Mediafaxul care citează surse din industria media.
 • pe cand un canal care sa ne invete limba maghiara? rusine ca aveti acest drept sa reduceti canale fara sa ne intrebati si pe noi! in fond existati datorita noua utilizatorilor ! pacat !
 • @Anticarcotas, da, nu puteam sa ordonez/aranjez canalele dupa bunul plac. Ce ti se pare atat de curios?
  Iar cat despre sters, eu din pachetul ala de peste 100 de programe, pastrez sub 50 pe telecomanda. Restul nu ma intereseaza asa incat le sterg din lista. E o optiune pe care prefer sa o am la indemana.

  @Andrei, televizorul pe care-l detin are CI, dar fara plus, si nu sunt dispus sa cumpar un altul doar pentru un slot CI+. Oricum, multumesc pentru sugestie.
 • eu find la RCS & RDS sunt bucuros ca au bagat astazi si in Bv : Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD = BRAVO :)
 • Sa inteleg ca ai renuntat sa te uiti la posturile HD pt ca nu puteai sa stergi (?) canalele sau sa le ordonezi (sa le ordoni?). Bravo, esti tare...
 • Am renuntat la RDS HD de cand cu ultimul update de firmware al decodorului Humax HD. Odata cu acest update, nu se mai pot sterge canalele, nici sa le ordonezi dupa preferinta ci doar sa le adaugi intr-o lista de favorite, lista pe care trebuie sa o rearanjezi aproape zilnic si asta din cauza erorilor de soft.
  Astfel, m-am intors la decodorul SD (cel prafuit), decodor de care acum trebuie sa am grija ca nu cumva sa se actualizeze si el la ultima versiune de soft.
 • TLC e unul din canalele Discovery. Deocamdata nu au decis reintroducerea acestora (desi negocieri au loc periodic).
  Acum in ianuarie pesimisti asteptau scoaterea canalelor Eurosport, insa ca RCS-RDS a venit cu o surpriza placuta si a introdus si variantele HD ale celor doua posturi de sport.

Trimite un comentariu