Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Ce e mai important, Gigi Becali sau revolta de la Kiev?

 

Capturaţi ecranul complet 20.02.2014 130217.bmp

Cum şi-au început televiziunile de ştiri buletinele de la ora 13.00. Unele au avut revolta de la Kiev, altele pe...Gigi Becali.

Paginademedia.ro prezintă în continuare care au fost principalele ştiri pentru posturile de ştiri.

Antena 3 şi România TV au început buletinele de la ora 13.00 cu informaţii despre Gigi Becali, care nu va fi eliberat din închisoare pentru a fi operat.

Pe de altă parte, Digi 24 şi Realitatea TV au acordat minute bune evenimentelor explozive de la Kiev. Realitatea TV a trimis chiar o echipă de filmare în Ucraina pentru transmite imagini şi a transmis aproape toată ziua de la evenimentele din Ucraina.

B1 TV nu a fost nici cu Becali, nici nu Kievul, ci cu criza din USL. A avut, însă, informaţii despre ce se întâmplă în Ucraina pe banda de pe ecran.

Capturaţi ecranul complet 20.02.2014 130220.bmp Capturaţi ecranul complet 20.02.2014 130225.bmp Capturaţi ecranul complet 20.02.2014 130237.bmp Capturaţi ecranul complet 20.02.2014 130222.bmp Capturaţi ecranul complet 20.02.2014 130217.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Momarlanu Momarlanu
    In cazul in care la ora 13 nu se intampla nimic nou la Kiev, era normal sa deschida cu Gigi, in conditiile in care la ora cu pricina se dadea verdictul in cazul sau. Oricat de important ar fi ce se intampla in Ucraina, nu poti deschide fiecare jurnal cu revolta de la Kiev.
  • ina ina
    Senzational, subiectul violente la Kiev a fost incadrat, pe desfasuratorul Observator 19 al Antenei1, in a doua jumatate a editiei, jos de tot. Nu mai tin minte dupa ce, dar stiu ca a fost urmat de un youtube home movie de la americani, dupa care inca un subiect "tare", despre pisici care nu stiu ce fac.In deschidere, evident, Gigi, cu multe minute alocate. Serios...
  • Catalin Catalin
    Digi 24 si Realitatea tv sunt tv de stiri restul nici macar gunoi nu le poti spune ca un gunoi reciclat poate fi bun, dar chestile alea (antena3, romania tv, b1) nu se mai poate face nimic.
  • nadia nitov nadia nitov
    in romania, daca nu primesc comanda de la stapan sa vorbeasca despre una sau alta, televiziunile vor bata apa in piua despre bianca in timp ce un meteorit ne va lovi! cam atat de ancorate sunt ele in realitate! e rusinos ca peste granita sa moara oameni si tu ca televiziune de stiri sa arunci cateva vorbe si sa treci la labe triste gen can-can-uri! :( la noi, toate televiziunile de stiri sunt de fapt televiziuni de scandal! sau aproape toate. :(
  • andrei.eu andrei.eu
    apai nici tv internationale nu acorda mare spatiu subiectului Kiev zic doua,trei vorbe corespondentii si gata. Televiziunilor romanesti n-ai ce sa le ceri si vai si amar!
  • Jurevycius Jurevycius
    Digi24 este o televiziune adevarata de stiri, restul, un vartej de c..

Trimite un comentariu

sus