Skip to main content

Digi Sport va difuza preliminariile Euro 2016 şi ale Mondialului din 2018. Meciurile României vor fi în reluare

 

digi-sport

Publicitate

Digi Sport va transmite în direct, începând din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018.

DigiSport va avea dreptul să dea şi meciurile Naţionalei, dar în reluare şi nu mai devreme de ora 1.00 noaptea, după încheierea directului de pe TVR 1.

Drepturile de difuzare în direct pentru meciurile echipei Naţionale (atât de acasă, cât şi din deplasare) îl deţine Televiziunea publică.

Digi Sport a obţinut drepturile de televiziune pentru transmiterea meciurilor din preliminariile Campionatului European din 2016 şi Cupei Mondiale de Fotbal din 2018.

Pachetul include meciuri în direct şi înregistrate, rezumatele tuturor meciurilor şi emisiuni-magazin, precum şi drepturile de transmisie a partidelor prin internet şi prin telefonia mobilă, vizionarea fiind disponibilă doar pentru abonaţii Digi Net şi Digi Net Mobil.

Începând cu acest an, modul de desfăşurare a preliminariilor se schimbă, iar în noul format, partidele se vor desfăşura astfel: lunea şi marţea, joia, vinerea, sâmbăta şi duminica.

Partidele care au loc luni, marţi, joi şi vineri se vor disputa de la ora 21:45, iar cele de sâmbătă şi duminică de la orele 19:00 şi 21:45.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • digi e in cadere cunosc multi care sau mutat la alti operatori, nu dau nume, nu fac reclama...si o fac si eu curand....
 • geo, nu ai nicio treaba pe site-ul asta. ai niste comentarii total defecte.
 • TVR deţine drepturile de difuzare pentru meciurile disputate de echipa naţională, acasă şi în deplasare, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016 şi Cupei Mondiale de fotbal din 2018, potrivit unei precizări transmise Mediafax, vineri, de Televiziunea Română...stimabililor de la pagina de media...poate ar fi trebuit sa updatati stirea.
 • Anonym zicea ca se muta DE LA Romtelecom, nu ca trece la Dolce
 • Eurosport gigant?? Asteptar.....i mici ???? Dupa ce ca esti nepriceput mai agresezi si limba romana!!
 • apropo, aveti idee cind este licitatia ptr drepturile de televizare din Liga 1 si cam care sunt vorbele...auzisem ca Digi si Dolce nu mai baga banul, ca acum trei ani, ca si-au luat-o cu alde Chiajna, Navodari, Botosani sau Viitorul...cica Eurosport si Orange tv ar fi interesate...voi ce mai stiti?
 • si la Dolcesport crezi ca vei vedea F1, motogp sau alte mari, multe si importante competii, precum ai vazut pe cele 3 canale ale Digisport, in ultimii ani?
 • Doar meciurile nationalei sunt in reluare, restul, in direct
 • sunt doar doi giganti: eurosport si digi asa ca asteptarile sunt din ce in ce mai mici de la dolcesport
 • Ori am avut o zi prea grea la muncă, ori chiar nu știu cum să întețeleg astea două paragrafe:

  "Digi Sport va transmite în direct, începând din luna septembrie a acestui an, partidele din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2016 şi grupele europene de calificare la Cupa Mondială de Fotbal din 2018.

  DigiSport va avea dreptul să dea meciurile Naționalei în reluare, dar nu mai devreme de ora 1.00 noaptea, după încheierea directului de pe TVR 1."

  Deci, Digisport dă în direct meciurile, şi tot Digisport are dreptul să le dea în reluare, doar după ce le dă... TVR în direct? Păi, cum? Cine le dă în direct până la urmă?
 • din pacate la noi nu e cultura F1,asa ca e normal ca fotbalul,la care se uita tot taranul,sa aibe prioritate!
 • Cand sunt programate meciurile din preliminarii, campionatele din toata Europa iau pauza, chiar daca o nationala nu joaca.
 • Pe ce lume traiesti ? Cand sunt meciuri in preliminarii toate campionatele sunt intrerupte!! Oricum nu-ti face griji ca Digi nu va mai transmite Liga 1!

Trimite un comentariu

sus