Skip to main content

EXCLUSIV. Cătălin Tolontan, rubrică la Europa FM. Ovidiu Ioanițoaia, emisiune săptămânală

 

tolontan

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Tolontan va avea o rubrică săptămânală la postul de radio Europa FM, începând din luna martie. Tot din martie, Ovidiu Ioanițoaia își va relua emisiunea Tribuna zero, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

În ce zile vor fi cei doi prezenți și ce vor face la Europa FM:

  • Cătălin Tolontan va avea rubrica în fiecare marți, în cadrul emisiunii matinale Deșteptarea, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu. De săptămâna viitoare, Tolontan va comenta cele mai importante subiecte ale zilei. Rubrica va aborda subiecte din toate domeniile, nu numai din sport și se întinde pe câteva minute, după cum a precizat jurnalistul pentru Paginademedia.ro.
  • Ovidiu Ioanițoaia va realiza la Europa FM emisiunea Tribuna zero, în fiecare luni, de la ora 21.00. Prima emisiune va fi luni, 3 martie.  Revenirea lui Ioanițoaia cu Tribuna zero la Europa FM a fost anunțată de Paginademedia.ro în exclusivitate, aici.

În matinalul de la Europa FM mai au rubrici Andrei Vochin (centrată pe sport) și Cristian Tudor Popescu, care comentează cel mai important subiect al săptămânii în rubrica Judecata de Joi.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Corect, Steven, asa am remarcat si postat si eu, la un moment dat...Desi Petrisor a zis ca a fost doar un proiect care s-a finalizat este clar ca EuropaFM nu a mai dorit sa il plateasca...si ca urmare contractul de colaborare a incetat...iar acum EuropaFM fura stiri media de pe net...inclusiv de la Paginademedia, fara a cita sursa.
  • La Europa FM exista o emisiune informativa cu acelasi continut ca cel prezentat de Petrisor.dar prezentata de o alta persoana(din radio).Problema e ca acum sunt transmise doar informatii furate de pe net!
  • Eu vreau ca Paginademedia sa revina la Europa FM...apropo, de cind s-a rupt legatura dintre voi si acest post de radio, nu mai ascult emisiunea lor de dupa-amiaza...ptr ca nu mai am de ce.

Trimite un comentariu