Skip to main content

Look TV a scos emisiunea Cenzurat după ce membri echipei s-au întâlnit cu Cristian Burci

 

cenzurat_2_0

Publicitate

Cei patru membri ai echipei Cenzurat au ieşti din grila de programe a postului Look TV, potrivit ziardecluj.ro

Tot scandalul a pornit de la faptul că, în luna decembrie, Şerban Huidu de la Prima TV i-a convocat la o întâlnire pe protagoniştii emisiunii. Au participat doar doi dintre aceştia, Bogdan Radulescu şi actorul Adrian Cucu. Potrivit unor surse din Prima TV, cei doi s-au întâlnit chiar cu boss-ul Cristian Burci, care le-ar fi propus un transfer la postul de televiziune Prima TV.

Bogdan Rădulescu: "Confirm că am fost demis la acea întâlnire. Mi s-a spus că nu mai putem colabora, că ce am făcut eu e o trădare, deşi i-am explicat lui Arpi, în repetate rânduri, că nu am negociat nimic. L-a deranjat, probabil, faptul ca am cerut o intalnire lamuritoare, mai ales ca trecusera cateva zile bune de la faza cu Prima TV, despre care vreau sa punctez inca o data ca nu a fost o negociere. Cristian Burci isi dorea o colaborare inedita intre televiziuni, un soi de cross-promotion".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Pe mine ma intereseaza doar ce se vede pe sticla.Acum se pare ca nu mai lucrezi acolo deoarece te mulezi mai bine pe antene!
 • apropo de digi24.am lucrat acolo un an ca si corespondent.voi stiti ce e acolo? nu am vazut in viata mea asa ceva desi am lucrat 17 ani in presa,antenele sunt minciuna.
 • plina Romania de prosti. Si isi mai dau si cu parerea....Prostul nu-i prost pina nu o mai si arata.
 • Nu ma uit la Antena 3.Ma uit doar la Digi 24 si TVSudEst.Daca vreti sa vedeti TVnSudEst,uitati-va pe live.tvsatrm.ro.E un post bun.Merita.
 • Astia c rae nu ati auzit de cenzurat cred ca stateati la pe antena 3 hipnotizati. Cat despre look tv pot s-al sterg linistit din grila mea. nu mai e nimic acolo de vazut. Arpade fa-ti site cu femei in p*la goala ia-te dupa toate uscaturile.
 • Ceea ce a făcut Arpi cu ei se numește „bătaie de batjocură”.
 • Te-ai uitat macar 5 minute la TVSudEst? Apropo,eu nu ma uit deloc la Mondenii.
 • Nici n-am auzit de Cenzurat si deja ''era''? Pamflet, nene!
 • @Butoiul... Bai butoaie, chiar daca stragi rapid 100.000 de fani pe facebook (!!) nu-ti garanteaza nimeni ca mananci in ziua aia. Cat despre "era una dintre cele mai bune emisiuni de umor din Romania" e ca la Radio Erevan: tot ce-i posibil desi nu se uita nimeni la ea ... Vezi tu, butoiule, infernalule, din cauza ta si a altora ca tine, sudistii cred despre ardeleni ca-s cam inceti la minte...No acu meri in buhla!
 • Probabil, ca vedeai alta emisiune, confuzi cu Mondenii... Cenzurat! era cea mai buna emisiune-pamflet din Romania!
 • Era una dintre cele mai bune emisiuni de umor din Romania , si stransesera rapid 100.000 de fani pe facebook , care pentru o emisiune care era transmisa de o televiziune care nu este din Bucuresti este un lucru remarcabil . Dar este o emisiune care se adreseaza transilvanenilor , sudistii nefiind capabili sa o inteleaga .
 • Foarte bine.Era cea mai proasta emisiune.Madalina Manolache si Daniel Tigleanu de la TVSE Buzau cunosc divertismentul mai bine decat ratatii astia din Cluj.

Trimite un comentariu

sus